Έλενα Παπαρίζου: Σε ποια εκπομπή θα κάνει ποδαρικό;
featured

Έλενα Παπαρίζου: Σε ποια εκπομπή θα κάνει ποδαρικό;

Έλενα Παπαρίζου: Σε ποια εκπομπή θα κάνει ποδαρικό;

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του The Voice

Ποδαρικό στην εκπομπή «Προσωπικά» της  ΕΡΤ1  θα κάνει η Έλενα Παπαρίζου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 16.00.

Η τραγουδίστρια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έκανε το γύρισμα πριν από λίγες μέρες δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ, «στην πρώτη εκπομπή του χρόνου, η Έλενα Παπαρίζου, είκοσι ένα χρόνια μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό με τους Antique, που την έκανε γνωστή σε όλη την Ευρώπη, θυμάται ξεχωριστές στιγμές που έχει ζήσει με αγαπημένα της πρόσωπα, συγκινείται, μιλά για μεγάλες αγάπες και για τους γονείς της που έφυγαν την δεκαετία του ‘60, από τα χωριά τους στον Νομό Καρδίτσας για να φτιάξουν τη ζωή τους, στη μακρινή τότε Σουηδία».

Η Έλενα θα γυρίσει πίσω στα παιδικά της χρόνια με τις αφηγήσεις της εικόνες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, αλλά  και μνήμες που της γεννούν, ακόμα και σήμερα, εφιάλτες.

Εξηγεί γιατί στις γιορτές προτιμούσε να ντύνεται Αθανάσιος Διάκος και όχι βασίλισσα Αμαλία, όπως τα άλλα κοριτσάκια, ή Πίπη η Φακιδομύτη και ξαναφέρνει στη μνήμη της την πρώτη φορά που οι γονείς της, σε ηλικία 3 χρόνων, την άφησαν στη θεία της λίγο έξω από τον Βόλο, καθώς και τα δέματα που της έστελνε η μητέρα της, τότε. Ήταν μια περίοδος της ζωής της, που αρνιόταν να συζητήσει με την οικογένειά της, για  πολλά χρόνια.

Θυμάται την πρώτη της δουλειά στο εστιατόριο του πατέρα  της που βοηθούσε στη λάντζα και στο σκούπισμα:

«Έχω βγάλει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μέσα στο εστιατόριο, αλλά την αγαπάω αυτήν τη δουλειά. Άλλωστε, το πρώτο μου επάγγελμα ήταν σερβιτόρα, αλλά παράλληλα έπρεπε να κάνω και χιλιάδες πράγματα πίσω από το σερβίρισμα. Η καλύτερη κληρονομιά που μου έχουν δώσει οι γονείς μου είναι να αγαπάω αυτό που κάνω. Ό,τι κι αν είναι αυτό», δηλώνει με συγκίνηση.

Όσο για το αν έχει αισθανθεί την καρδιά της να ραγίζει, απαντά με ειλικρίνεια: «Ναι, την έχω αισθανθεί, την έχω νιώσει. Ξέρεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή μας… Και έπεσα εφτά φορές; Οχτώ φορές θα σηκωθώ».