Ελένη Μενεγάκη: Ένας μήνας επιστροφής, ανακάτεψε την τηλεοπτική «τράπουλα»
featured

Ελένη Μενεγάκη: Ένας μήνας επιστροφής, ανακάτεψε την τηλεοπτική «τράπουλα»

Ελένη Μενεγάκη: Ένας μήνας επιστροφής, ανακάτεψε την τηλεοπτική «τράπουλα»

Ο Γιώργος Μπέζας αναλύει το φαινόμενο «Ελένη»

Η επιστροφή της ήταν το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς επισκιάζοντας πολλές άλλες πρεμιέρες. Η Ελένη Μενεγάκη μετράει ήδη έναν μήνα από το comeback της και μετά την πρώτη «καλησπέρα» ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ από την μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών.

Χαμογελαστή και με τρεμάμενη φωνή, όπως των μαθητών όταν λένε το ποίημα στην πρώτη σχολική χρονιά, επέστρεψε με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Τα πρώτα λεπτά είχαν την χαρά τα καινούριου και την αγωνία της πρεμιέρας.

Ανάμεσα σε γνώριμα χαμογελαστά πρόσωπα, που βρίσκονταν κοντά της βρήκε ξανά την Ελένη που το κοινό αγαπά και ακολουθεί χρόνια.

Και μπορεί εκείνη στην συνέντευξή της να είπε ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι μαγεμένο για να την ακολουθεί πάντα, στην περίπτωσή της όμως, οι τηλεθεατές μοιάζουν να είναι οι πιστοί της ακόλουθοι που αγαπούν να βλέπουν την τηλεοπτική τους «βασίλισσα»χαμογελαστή.

Αυτός ο πρώτος μήνας για την Ελένη καταγράφηκε ως επιτυχημένος στους πίνακες τηλεθέασης. Ο Σεπτέμβρης έκλεισε για εκείνη με υψηλά ποσοστά αφού πολλές φορές φλέρταρε με την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της.

Εκείνη με εξομολογητική διάθεση, σε μια χαλαρή κουβέντα με τους συνεργάτες της μοιάζει  σαν να πίνει τον καφέ της με φίλους και έχει ανάγκη να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά της, τις αγωνίες της, τη λαχτάρα της για τη ζωή.

Οι καλεσμένοι της ζηλευτοί, ένας και ένας, με διάθεση να μπουν πρώτοι στο καινούριο τηλεοπτικό σπίτι της Ελένης και να μοιραστούν μαζί της και με το κοινό, τα μυστικά τους.

Στο σκηνικό που με την πρώτη ματιά σε χαλαρώνει, οι συνεργάτες της την παρασέρνουν σε ένα παιχνίδι που κάνει τους τηλεθεατές να γίνονται ένα με την τηλεοπτική παρέα και εκείνη να είναι η ωραιότερη Ελένη όλων των χρόνων.