Ελένη Τσολάκη: Ο επιμένων νικά!
BeZnews

Ελένη Τσολάκη: Ο επιμένων νικά!

Ελένη Τσολάκη: Ο επιμένων νικά!

Η κριτική του Γιώργου Μπέζα για την παρουσιάστρια του Πρωινού Σουσού του Οpen

Η Ελένη Τσολάκη δεν ήρθε ουρανοκατέβατη, δεν την επέβαλλε κάποιο σύστημα, δεν βρέθηκε εν μια νυκτί με δική της εκπομπή στην τηλεόραση γιατί το προηγούμενο βράδυ έπινε ποτά σε παρέες και με το κλείσιμο του ματιού βρέθηκε σε πρώτο ρόλο στην παρουσίαση.

Πέρασε από τηλεοπτικές παρέες όπως της Σταματίνας Tσιμτσιλή, του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, δοκιμάστηκε στην απογευματινή ζώνη στον Alpha και τα Σαββατοκύριακα στο Οpen.

Φέτος δοκιμάζει σε μια πίστα δύσκολη τις δυνάμεις της, απέναντι σε ανταγωνιστικές εκπομπές που δεν χαρίζονται… Η αρένα της πρωινής ζώνης όμως για εκείνη είναι γνωστή.

Εκείνη προσπαθεί να επιβιώσει, να ψυχαγωγήσει, να βρει στο παρά πέντε μία θέση στο ζάπινγκ μιας και ξεκίνησε ένα μήνα μετά την έναρξη της σεζόν, ανεξαρτήτως από τα νούμερα που πια κανείς δεν τους δίνει σημασία αφού η ώρα με το τι πραγματικά συμβαίνει στον λαβύρινθο των μετρήσεων δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

Χαρούμενη, ζωηρή, διαβασμένη, χωρίς παραφωνίες, μοιράζει ρόλους στους συνεργάτες της. Η Ελένη έχει χιούμορ, χαμόγελα ακόμη και στις δύσκολες μέρες, πείθει τους τηλεθεατές χωρίς δεύτερες σκέψεις. Χωρίς πολλά πολλά, μπορεί να σερβίρει πρωινό καφέ χαράς ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους και μουντούς τηλεοπτικούς καιρούς…