ΕΡΤ: Αυτές οι εκπομπές συνεχίζουν και του χρόνου
featured

ΕΡΤ: Αυτές οι εκπομπές συνεχίζουν και του χρόνου

ΕΡΤ: Αυτές οι εκπομπές συνεχίζουν και του χρόνου

Ο Γιώργος Μπέζας έμαθε

Από το ΕΡΤ έρχεται το επόμενο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις εκπομπές της που συνεχίζουν και του χρόνου.

«Πράσινο φως» φαίνεται να πήραν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές που φέτος για πρώτη φορά μας συστήθηκαν μέσα από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά «Πρωί αν σε είδον την μεσημβρίαν» θα συνεχίσει και του χρόνου με μικρές αλλαγές αλλά χωρίς να αλλάξει ουσιαστικά η δομή της εκπομπής που φαίνεται πως από την πρώτη μέρα το κοινό αγκάλιασε.

Και την επόμενη σεζόν θα δούμε το τηλεπαιχνίδι «Πες την Λέξη». Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού με τον παρουσιαστή αν και η συνεργασία του Γιώργου Καραμίχου με την εταιρεία παραγωγής θεωρείται δεδομένη, αφού και οι δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένες.

Εκείνο ωστόσο που ακούγεται και είναι αδύνατο να συμβεί είναι το τηλεπαιχνίδι να γίνει καθημερινό αφού οι απαιτήσεις για καθημερινό γύρισμα είναι πολύ μεγάλες και δύσκολο να υλοποιηθούν, αν λάβει κανείς υπόψιν του πως σε κάθε επεισόδιο χρειάζονται 10 επώνυμοι καλεσμένοι.

«Πράσινο φως» και για την εκπομπή «Δύο στη 1» με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Ευχαριστημένοι φαίνεται πως είναι στο Ραδιομέγαρο και με την εκπομπή «Μαμά-δες». Όσο για το ποια θα είναι η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν, θα εξαρτηθεί και από το αν θα επιτρέψουν οι υποχρεώσεις της Τζένης Θεωνά, αν και το κλίμα είναι θετικό.

Στην απογευματινή ζώνη το «Στούντιο 4» δεν έχει πάρει το πράσινο φως, αλλά θεωρείται δεδομένη η ανανέωση της εκπομπής και τη νέα σεζόν.