ΕΡΤ: Αυτό είναι το νέο στούντιο που δημιουργήθηκε για τη βραδιά των εκλογών
featured

ΕΡΤ: Αυτό είναι το νέο στούντιο που δημιουργήθηκε για τη βραδιά των εκλογών

ΕΡΤ: Αυτό είναι το νέο στούντιο που δημιουργήθηκε για τη βραδιά των εκλογών

Οι καινοτομίες και ο επικεφαλής της μεγάλης βραδιάς - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το ολοκαίνουργιο στούντιο από όπου θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των εκλογών αλλά και θα φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι την 21η Μαΐου παρουσίασε η ΕΡΤ σε ειδική εκδήλωση στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Το νέο πλατό θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι 12 καλεσμένους.

Για τη μεγάλη βραδιά, η ΕΡΤ έχει επιστρατεύσει γραφικά, τρισδιάστατες κάρτες για τους πίνακες των αποτελεσμάτων και όχι μόνο.

Συντονιστής της βραδιάς των εκλογών αλλά και του debate των πολιτικών αρχηγών τέθηκε ο Γιώργος Κουβαράς.

Λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών, οι καλεσμένοι της ΕΡΤ ξεναγήθηκαν στο νέο newsroom της δημόσιας τηλεόρασης, είδαν το υπερσύγχρονο Στούντιο 4, το οποίο θα φιλοξενήσει το debate την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, αλλά και τη βραδιά των εκλογών.

To Στούντιο 4 της ΕΡΤ

Ξεναγήθηκαν από τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη, τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννη Τρουπή, τα στελέχη και τους παρουσιαστές της Ενημέρωσης, καθώς και τους επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών, στο newsroom και στην αίθουσα συσκέψεων, στα πλατό και στο κοντρόλ των ειδήσεων, αλλά και στα στούντιο της τηλεόρασης.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνταντίνος Ζούλας (αριστερά)

Δεν έλειψαν, μάλιστα, οι εκπλήξεις, όταν την παρουσίαση του ΕΡΤNEWS ανέλαβε να κάνει ο Ερμής (έτσι τον βάφτισαν τα στελέχη της Ενημέρωσης), που μίλησε στους δημοσιογράφους από τα Video Wall για το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.