ΕΡΤ: Αναβρασμός ενόψει των αλλαγών στο πρόγραμμα της νέας σεζόν – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και στη μέση η… Ιωάννα Μαλέσκου!
featured

ΕΡΤ: Αναβρασμός ενόψει των αλλαγών στο πρόγραμμα της νέας σεζόν – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και στη μέση η… Ιωάννα Μαλέσκου!

ΕΡΤ: Αναβρασμός ενόψει των αλλαγών στο πρόγραμμα της νέας σεζόν – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και στη μέση η… Ιωάννα Μαλέσκου!

Ο Γιώργος Μπέζας μεταφέρει τα νέα, τις φήμες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας από το Ραδιομέγαρο

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και το επιτελείο της ΕΡΤ καθημερινά μελετά τι μέλλει γενέσθαι με το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Το γεγονός ότι το κρατικό κανάλι έχει μπει ξανά στο ζάπινγκ του τηλεθεατή προσμετράται στα συν του  νυν προέδρου Κωνσταντίνου Ζούλα και των συνεργατών του.

Τι νέα, τι φήμες αλλά και τι σενάρια επιστημονικής φαντασίας μαθαίνουμε από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής;

Αλλάζουν όλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φαίνεται πως από την νέα σεζόν θα καθίσει ο Γιώργος Κουβαράς όπως πρώτο εδώ και καιρό σας είχε γράψει το Ζnews.

Νέο σκηνικό, πιο σύγχρονο, με μεγάλο videowall που θα μοιάζει με αίθουσα σύνταξης και σε νέα ώρα -το πιθανότερο στις 20.00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων- είναι οι αλλαγές για να το κάνουν να πετύχει.

Κάποιοι φαίνεται να θέλουν να χρεώσουν τα χαμηλά νούμερα στον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης για λανθασμένες κινήσεις ωστόσο φαίνεται πως εκείνος έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και συνεχίζει το έργο του.

Τα σενάρια για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου;

Στο Ραδιομέγαρο παρόλο που κάποιοι  ήθελαν να έχει ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ του Γιώργου Κουβαρά και της Αντριάνας Παρασκευοπούλου κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η άνκοργούμαν είναι από τα αγαπητά πρόσωπα της ΕΡΤ και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελαν να είναι δυσαρεστημένη.

Για αυτό τον λόγο της έχουν αφήσει εναλλακτικές λύσεις ώστε να αποφασίσει η ίδια τι θέλει να κάνει.

Κάποιοι θεωρούν πως θα της ταίριαζε γάντι και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ωστόσο ο ρόλος της δεν θα περιοριστεί μόνο εκεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες υπάρχει η σκέψη να αποκτήσει έναν επιτελικό ρόλο στο δελτίο καθώς η δημοσιογράφος έχει δώσει δείγματα ότι έχει ικανότητες για πολύ περισσότερα από το να παρουσιάζει μόνο ένα δελτίο.

Δεύτερη σκέψη είναι να αναλάβει την ζώνη του Σαββατοκύριακου μαζί με τον Δημητρη Κοτταρίδη, μια σκέψη που μάλλον απέχει από τα «θέλω» της δημοσιογράφου.

Τρίτο σενάριο είναι να αναλάβει εκτός από την επιτελική θέση και μια εκπομπή με συνεντεύξεις όπου θα φιλοξενεί προσωπικότητες που διαπρέπουν στον χώρο τους.

Ο «Αδύναμος κρίκος» πριν από το κεντρικό δελτίο για ένα δυνατό lead in

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» από τον Σεπτέμβρη καθημερινά θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του Alpha αλλά και από τα τηλεπαιχνίδια του Star και του Mega.

Στο Ραδιομέγαρο θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα και να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που πιστεύουν πως ο «Αδύναμος κρίκος» είναι πολύ… αδύναμος για να δώσει ένα δυνατό πουσάρισμα στο δελτίο, αφού και στον ΣΚΑΪ δεν σημείωνε υψηλές πτήσεις…

Ίδωμεν…

Και η Ιωάννα Μαλέσκου!

Στην πρωινή ζώνη πάλι, απέναντι από τα κλασικά πρωινάδικα, η ΕΡΤ σκέφτεται να κάνει μετά από χρόνια ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με πρόσωπα που να μπορούν να «παντρέψουν» την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Ελπίζω αυτό για την Ιωάννα Μαλέσκου που άκουσα να ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας….

Στους διαδρόμους της Αγίας Παρασκευής το ρεπορτάζ θέλει να γίνονται πολλές ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα με τις παραγωγές να κάνουν ουρά για να προτείνουν εκπομπές και νέες ιδέες…