ΕΡΤ – Αποκλειστικό: Αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προβληματισμός για τον νέο παρουσιαστή του
featured

ΕΡΤ – Αποκλειστικό: Αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προβληματισμός για τον νέο παρουσιαστή του

ΕΡΤ – Αποκλειστικό: Αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και προβληματισμός για τον νέο παρουσιαστή του

To ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Αναβρασμός επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό στην ΕΡΤ και ανακατατάξεις στον τομέα της ενημέρωσης καθώς κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Με δεδομένο ότι ήδη συζητιούνται πολιτικές εξελίξεις, στο Ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης θέλουν να είναι όλα έτοιμα ώστε να γλιτώσουν το φιάσκο εν όψει εκλογών.

Όπως εδώ και πολύ καιρό αποκλειστικά είχαμε γράψει στο Ζnews η έλευση του Γιωργου Κουβαρά δεν είναι καθόλου τυχαία.

ΕΡΤ: Ποιος έμπειρος δημοσιογράφος επιστρέφει με την ελπίδα ότι θα «σώσει» την ενημέρωση;

Στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής ήδη θεωρούν σίγουρο ότι μετά τα μπάνια του λαού ο Γιώργος Κουβαράς που ήδη έχει δύο εκπομπές πολιτικού χαρακτήρα στην ΕΡΤ, θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από την νέα σεζόν θέλουν το κεντρικό δελτίο να αλλάζει ώρα και να μεταδίδεται στις οχτώ.

Εκείνο που προβληματίζει είναι ότι οι εκπομπές που παρουσίασε ο δημοσιογράφος στη βραδινή ζώνη – σε μία από αυτές πολύ πρόσφατα φιλοξένησε τον πρωθυπουργό- δεν σημείωσαν ούτε νούμερα τηλεθέασης, αλλά ούτε και έβγαλαν ειδήσεις- τίτλους, με αποτέλεσμα κάποιοι στα υψηλά κλιμάκια να θεωρούν λάθος αυτή την απόφαση, να αναλάβει δηλαδή το δελτίο ο Γιώργος Κουβαράς.

Όσο για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου που ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ, παρά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να συζητά με άλλα κανάλια, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει αφού η δημοσιογράφος  περιμένει τις ανακοινώσεις του σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη μέρα που η δημοσιογράφος ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων εδώ και τρία χρόνια, ακούγεται πως θα αντικατασταθεί αφού οι «μνηστήρες» για την παρουσίαση του δελτίου είναι πολλοί.

Το ρεπορτάζ τρέχει…