ΕΡΤ: Τι ετοιμάζει για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς;
BeZnews

ΕΡΤ: Τι ετοιμάζει για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς;

ΕΡΤ: Τι ετοιμάζει για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς;

Ο Γιώργος Μπέζας έμαθε τα πάντα

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και ήδη η συζήτηση στρέφεται γύρω από τα ρεβεγιόν και σε ό,τι μας αφορά, γύρω από τα τηλεοπτικά ρεβεγιόν.

Όπως μάθαμε και ήταν αναμενόμενο, στην ΕΡΤ το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και των Φώτων θα γίνει με Μελίνα Ασλανίδου και Χρήστο Νικολόπουλο και την εκπομπή Νύχτα Στάσου.

Η κρατική τηλεόραση θα ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό με τρία best επεισόδια της εκπομπής που θα μεταδοθούν ανήμερα ή παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και ανήμερα των Φώτων.

Η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ που φαίνεται να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζει τρεις μουσικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες του πενταγράμμου και του θεάματος.

Και μπορεί οι εγγραφές των εκπομπών αυτών να μην έχουν γίνει ακόμα, όπως μάθαμε όμως θα δούμε δυνατά λαϊκά ονόματα όπως αυτό της Γλυκερίας, του Δημήτρη Μπάση και της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υπάρξει live σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Οι οικοδεσπότες της αντίστροφης μέτρησης ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

Τι θα δούμε την Παραμονή των Χριστουγέννων;

Το «Νύχτα στάσου» θα γιορτάζει την Παραμονή των Χριστουγέννων με ένα επεισόδιο special που θα ξεκινήσει στις 22.00, με πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια, συντροφιά με λαμπερά πρόσωπα της ΕΡΤ, που μιλούν για τα «δικά» τους Χριστούγεννα.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, για να μοιραστούν μαζί τους δημοφιλή λαϊκά τραγούδια σ’ ένα κεφάτο ρεβεγιόν.

Οι τρεις ερμηνευτές, με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου, παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια: «Θα τα βροντήξω», «Ο Σαλονικιός», «Μη μιλάς», «Ψηλά τα χέρια», «Να μ’ αγαπάς», «Λάθος», «Με τα φώτα νυσταγμένα», «Ένα λεπτό, περιπτερά», «Ράγισα», «Μας υποχρέωσες», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια».

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς.

Οι νεότεροι τραγουδιστές Γιώργος Χουβαρδάς και Χρυσή Τζάβλα ερμηνεύουν τα τραγούδια «Οι καλύτερές μου μέρες» και «Έκανες το λάθος».Μαζί τους οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βίκυ Μαϊδάνογλου από τη βραβευμένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και οι Παύλος Κουρτίδης, Μανώλης Γεραπετρίτης, Γρηγορία Μεθενίτη, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Λαφαζάνη, Όλγα Μιχαλοπούλου από το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα».Επίσης, η Λίτσα Πατέρα, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο γλύπτης Κωστής Γεωργίου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Δύο στις 10», Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπληρώνουν την παρέα.Στην παρέα της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι Χρύσα Παπασταύρου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιώργος Μούτσιος και Κορίνα Γεωργίου.