Έτσι θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη στον ΑΝΤ1 – Η μεταγραφή – έκπληξη, οι φημολογούμενες μετακινήσεις και όλο το παρασκήνιο για τη νέα σεζόν
featured

Έτσι θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη στον ΑΝΤ1 – Η μεταγραφή – έκπληξη, οι φημολογούμενες μετακινήσεις και όλο το παρασκήνιο για τη νέα σεζόν

Έτσι θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη στον ΑΝΤ1 – Η μεταγραφή – έκπληξη, οι φημολογούμενες μετακινήσεις και όλο το παρασκήνιο για τη νέα σεζόν

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Σε λιγότερο από έξι εβδομάδες θα ρίξει αυλαία η φετινή σεζόν και τα επιτελεία των καναλιών ήδη σχεδιάζουν την επόμενη, που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη.

Το σενάριο αυτό μπορεί να ανατραπεί αν οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν να επιστρέψουν όλοι στα πόστα τους στις 29 Αυγούστου.

Στον ΑΝΤ1, όπως εδώ και πολύ καιρό σας είχαμε γράψει, ο Γιώργος Παπαδάκης -αμετακίνητος στην ώρα του- θα λέει την πρώτη «καλημέρα» και τα επόμενα τουλάχιστον χρόνια στις 6 το πρωί, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, αφού για πάνω από 3 δεκαετίες παραμένει στην ίδια ζώνη.

Το μεγάλο νέο είναι ότι στο πλευρό του για την επόμενη σεζόν -όπως όλα δείχνουν- θα βρίσκεται η Μαρία Αναστασοπούλου. Όπως μαθαίνουμε, οι συζητήσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι πυρετώδεις και σε καλό δρόμο.

Η δημοσιογράφος, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ΣΚΑΪ όπου το συμβόλαιό της λήγει στα τέλη του Ιούνη, φαίνεται πως τους έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις της, ότι δηλαδή θέλει να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Η νέα παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη φαίνεται πως θα κάνει μια πρόβα τζενεράλε σε μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά στο πλευρό του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 βλέπει στο πρόσωπό της τη διάδοχο του βετεράνου της δημοσιογραφίας, όταν εκείνος αποφασίσει να αποχωρήσει

Σκορδά και Λιάγκας μαζί, εκείνοι όμως θέλουν άλλα!

Τις επόμενες μέρες το τηλεοπτικό δίδυμο του ΑΝΤ1 θα κάνει ένα ακόμη ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού που τους έχουν κάνει σαφές πως δεν θέλουν να ρισκάρουν και να δημιουργήσουν δύο εκπομπές στην πρωινή ζώνη 10 με 1.

Κάποιοι θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει την ζώνη 12 με 2 και να μετακινηθεί το δελτίο ειδήσεων στις 2.

Ωστόσο αυτό είναι κάτι που στο κανάλι δεν το επιθυμούν αφού πιστεύουν πως η έλευση του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» έκανε μόνο καλό όπως άλλωστε φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.

Η τηλεοπτική συνύπαρξη του πρώην ζευγαριού φέρεται να έχει… εμπόδια, αφού η Φαίη Σκορδά θέλει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με μαγειρική, μόδα, ζώδια και lifestyle θέματα.

Αυτού του τύπου η εκπομπή όμως τη συγκεκριμένη περίοδο -και πολύ περισσότερο την επόμενη σεζόν οπότε και αναμένονται έντονες πολιτικές εξελίξεις- θα κοστίσει στην ψυχαγωγία.

Τα ραντεβού του ζευγαριού με το κανάλι θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, οπότε και θα πρέπει να αποφασιστεί τι πρέπει να γίνει και να δοθεί μια οριστική απάντηση στο κανάλι, το οποίο φαίνεται πως δεν θέλει να βάλει νερό στο κρασί του και να τους χωρίσει τηλεοπτικά, συνυπολογίζοντας ίσως και τα νούμερα.

Αν τελικά αποφασιστεί και το τηλεοπτικό «δίδυμο» ξαναχωρίσει τότε εκτός από το ρίσκο, θα πρέπει να αυξηθεί το budget, αφού θα υπάρχουν δύο διαφορετικές ομάδες, σε μια ζώνη.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να μαντέψει πώς θα καταγραφεί αυτή η αλλαγή στους πίνακες τηλεθέασης την επόμενη σεζόν.