Φαίη Μαυραγάνη: Ποια κανάλια τη διεκδικούν για την επόμενη σεζόν;
featured

Φαίη Μαυραγάνη: Ποια κανάλια τη διεκδικούν για την επόμενη σεζόν;

Φαίη Μαυραγάνη: Ποια κανάλια τη διεκδικούν για την επόμενη σεζόν;

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Αναμφισβήτητα η Φαίη Μαυραγάνη είναι από τους δημοσιογράφους της ενημέρωσης που έχουν αποδείξει πως με πολλή δουλειά μπορείς ακόμη και σε ένα μικρό κανάλι να αναδειχθείς και να οδηγείς με υψηλές ταχύτητες την τηλεοπτική κούρσα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μετά το τηλεοπτικό της «διαζύγιο» από τον ΑΝΤ1 το 2013, δέχτηκε την πρόταση του Φίλιππου Βρυώνη να είναι από τους πρώτους που θα ενταχθούν στο νεοσύστατο τότε Epsilon που μετονομάστηκε μετά την αγοραπωλησία από τον Ιβάν Σαββίδη σε Open.

H Φαίη Μαυραγάνη με μια μικρή αλλά θαυματουργή ομάδα κατόρθωσε να κερδίσει την πρωτοκαθεδρία στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το κοινό του Σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή της εδώ και χρόνια κερδίζει την μερίδα του λέοντος και έχει αποδείξει ότι ξέρει να κολυμπά στα βαθιά, ακούραστα και χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού.

Σήμερα το όνομα της δημοσιογράφου παίζει ψηλά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο με πολλούς μνηστήρες να την διεκδικούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν θέλει να χάσει τη δημοσιογράφο και έχει σκοπό να τη διεκδικήσει μέχρι τελικής πτώσης για να συνεχίσει να την έχει στο δυναμικό του.

Τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται αυτή την στιγμή και αφορούν την δημοσιογράφο είναι δύο.

Παρά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 πριν από χρόνια κάποιοι μιλούν για επιστροφή της ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα, κάποιοι πιστεύουν πως η δημοσιογράφος ταιριάζει στο κανάλι του Φαλήρου αφού έχει όλο το πακέτο ώστε από την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αν φύγει από το Οpen θα θέλει μαζί της την αρχισυντάκτρια και την ομάδα της, μια ομάδα που είναι με συμβάσεις χρόνων στο κανάλι και θα πρέπει να πληρωθούν οι αποζημιώσεις όλων όσοι θα την ακολουθήσουν στη νέα της στέγη.

Το ρεπορτάζ θέλει την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο να κάνει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα νέα δεδομένα για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Σίγουρα η παραμονή της στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα είναι ένα δυνατό χαρτί για το πρόγραμμα του καναλιού και ένας λιγότερος πονοκέφαλος για τον Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης αφού η αποχώρηση της θα δημιουργούσε ένα ακόμη κενό στο πρόγραμμα μετά και την επερχόμενη αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου.