Φαίη Σκορδά: Αλήθειες και ψέματα για το τηλεοπτικό της παρόν και μέλλον
BeZnews

Φαίη Σκορδά: Αλήθειες και ψέματα για το τηλεοπτικό της παρόν και μέλλον

Φαίη Σκορδά: Αλήθειες και ψέματα για το τηλεοπτικό της παρόν και μέλλον

Ο Γιώργος Μπέζας εξηγεί γιατί η Φαίη Σκορδά είναι τόσο περιζήτητη

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά αφού το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ λήγει το καλοκαίρι.

Από νωρίς το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε στους εν δυνάμει «μνηστήρες» που θα ήθελαν στο δυναμικό τους την παρουσιάστρια.

Μέχρι στιγμής τα σενάρια μιλούν για επιστροφή της στον ΑΝΤ1, συζητήσεις με το Mega όμως κανένα από αυτά δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, πόσω μάλλον από την ίδια.

Εύλογα κάποιος θα ερωτηθεί πώς αφού τα νούμερα της εκπομπής της δεν χτυπάνε κόκκινο η Φαίη είναι τόσο περιζήτητη.

Διότι η παρουσιάστρια είναι ένα δυνατό brand στον χώρο της διαφήμισης και στα γυναικεία κοινά γι’ αυτό και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών που θέλουν να τοποθετήσουν διαφήμιση σε τηλεοπτικό πρόσωπο.

Η Φαίη μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη έχουν μια δυναμική στην αγορά που δεν αφήνει αδιάφορους τους εμπορικούς διευθυντές που θέλουν έσοδα στους σταθμούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το κανάλι της και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Άλλωστε μέσες άκρες αυτό ανέφερε και η ίδια στον αέρα της εκπομπής της θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες που ακούγονται και κυρίως γράφονται για εκείνην.

Η ίδια έχει αποδείξει ότι τιμά τις συνεργασίες της και πάντα εξαντλεί τον χρόνο του συμβολαίου της.

Δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε ότι πριν από δύο χρόνια πρώτα έφυγε από τον ΑΝΤ1 και μετά έκλεισε με τον ΣΚΑΪ.