Φαίη Σκορδά – Ανατροπή: Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;
featured

Φαίη Σκορδά – Ανατροπή: Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Φαίη Σκορδά – Ανατροπή: Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το παρασκήνιο μιας διαφαινόμενης μεγάλης αλλαγής στα τηλεοπτικά πράγματα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. To ρεπορτάζ θέλει την παρουσιάστρια να έχει εδώ και πολύ καιρό θέσει επί τάπητος τα «θέλω» της για την εκπομπή της την επόμενη σεζόν και να βάζει τις κόκκινες γραμμές της στους υπεύθυνους του καναλιού.

Όπως εδώ και πολύ καιρό σας είχε γράψει το Ζnews, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει την επιθυμία της, χωρίς να διαπραγματεύεται, η εκπομπή της να είναι αμιγώς ψυχαγωγική και στα όποια θέματα επικαιρότητας να υπάρχει πάντα μια πιο προσεκτική ματιά.

Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πηγές και όπως αποδεικνύεται και από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν, παρά τις ενστάσεις του σταθμού που τους ήθελε μαζί αφού η συνύπαρξή τους χάρισε στο κανάλι υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Φέρεται να έχει ζητήσει η εκπομπή της να ξεκινά στις 11:00 το πρωί και να διαρκεί δύο ώρες, με θέματα ψυχαγωγικά και γυναικείου ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της θεματολογίας που κινούταν και τα προηγούμενα χρόνια μέχρι φέτος.

Ωστόσο εδώ και τρεις εβδομάδες που αναμενόταν να πέσουν οι τελικές υπογραφές στο συμβόλαιό της, φαίνεται πως καλύφθηκαν από το κανάλι όλες οι επιθυμίες της που θα οδηγούσαν στην ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του σταθμού εδώ και 9 χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013) έχοντας τον βασικό ρόλο και στην εμπορική δυναμική της εκπομπής, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική της ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό έχει γραφτεί πως στο παιχνίδι της διεκδίκησής της έχει μπει το Star, αφού το δίδυμο του Breackfast@Star δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Μένει να δούμε αν τελικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Φαίη Σκορδά υπογράψει με τον ΑΝΤ1 ή το θρίλερ συνεχιστεί και την δούμε σε άλλη τηλεοπτική στέγη.