Φαίη Σκορδά – Μαρία Μπακοδήμου: Πώς το τηλεοπτικό μέλλον της πρώτης μπορεί να επηρεάσει τη δεύτερη;
BeZnews

Φαίη Σκορδά – Μαρία Μπακοδήμου: Πώς το τηλεοπτικό μέλλον της πρώτης μπορεί να επηρεάσει τη δεύτερη;

Φαίη Σκορδά – Μαρία Μπακοδήμου: Πώς το τηλεοπτικό μέλλον της πρώτης μπορεί να επηρεάσει τη δεύτερη;

Ο Γιώργος Μπέζας μαθαίνει όλο το παρασκήνιο για το μέλλον των τηλεοπτικών προσώπων

Ήταν Ιούλιος πριν από δύο χρόνια όταν η συζήτηση είχε φουντώσει για το ποια ζώνη θα έπαιρνε η Φαίη Σκορδά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ όπου είχε μόλις «μετακομίσει» μετά το «διαζύγιο-βόμβα» από τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν από την έλευση Σκορδά, θεωρούνταν βέβαιο ότι η Μαρία Μπακοδήμου -που επίσης υπέγραψε με το κανάλι- προοριζόταν για καθημερινή εκπομπή. Τελικά η έλευση Σκορδά την μετακίνησε στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και να που δύο χρόνια μετά -και καθώς τα συμβόλαια και των δύο με το κανάλι του Φαλήρου λήγουν- μια παρόμοια συζήτηση έχει ξεκινήσει, καθώς το τηλεοπτικό μέλλον της μίας μπορεί να επηρεάσει αυτό της άλλης.

Πώς; Θα σας το εξηγήσω.

Σε μια τηλεοπτική χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, το Γεια σου, δείχνει να έχει ένα σταθερό τηλεοπτικό κοινό και μια θεματολογία που δεν τσαλαβούτα σε άγνωστα νερά. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια παρουσιάστρια που έχει αποδείξει ότι είναι παντός καιρού και έχει κατορθώσει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει μια τηλεοπτική αξιοπρέπεια.

Το συμβόλαιό της λήγει και όπως μαθαίνω είναι έτοιμη για όλα, ακόμα και για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Προτεραιότητα όμως θα έχει στις συζητήσεις ο ΣΚΑΪ που όπως μαθαίνω θα της κάνει «στενό μαρκάρισμα» καθώς τη θέλει στο δυναμικό του και σίγουρα η σκέψη για την παραμονή της παίζει ψηλά.

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει να ξεκαθαρίσει το τοπίο του τι μέλλει γενέσθαι με τη Φαίη Σκορδά.

Έτσι οι συζητήσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου θα γίνουν μετά το Πάσχα οπότε και πιθανόν θα υπάρξει «λευκός καπνός» για το μέλλον της Φαίης ώστε το κανάλι να κάνει την πρότασή του στη Μαρία.

Ωστόσο οι πληροφορίες μου θέλουν το όνομα της Μαρίας Μπακοδήμου να συζητιέται εξίσου έντονα και σε άλλο κανάλι. Μάλιστα μαθαίνω ότι εκεί την σκέφτονται και για μαγνητοσκοπημένη αλλά και για ζωντανή καθημερινή εκπομπή.