Γιάννης Λάτσιος: Ο λόγος που καθυστερεί να υπογράψει στο Open
featured

Γιάννης Λάτσιος: Ο λόγος που καθυστερεί να υπογράψει στο Open

Γιάννης Λάτσιος: Ο λόγος που καθυστερεί να υπογράψει στο Open

To αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Εκνευρισμός υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο Open, με την ψυχαγωγία και την ενημέρωση να βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους.

Ο λόγος είναι τα χαμηλά νούμερα που σημειώνουν οι ψυχαγωγικές κυρίως εκπομπές του καναλιού.

Σε αντιδιαστολή, παρατηρείται πως τα υψηλότερα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης καταγράφουν οι ενημερωτικές εκπομπές του τμήματος του Χρήστου Παναγιωτόπουλου- φαινόμενο που δεν παρατηρείται σε κανέναν από τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου η ψυχαγωγία συνήθως προηγείται κατά πολύ της ενημέρωσης.

Στους πίνακες τηλεθέασης σχεδόν όλες οι εκπομπές του σταθμού σημειώνουν πολύ χαμηλά νούμερα -μάλιστα υπάρχουν ψυχαγωγικές εκπομπές που αγγίζουν το 1%!-, με φωτεινή εξαίρεση την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη το Σαββατοκύριακο, που εξακολουθεί να φέρνει πρωτιές στο κανάλι.

Οι ιθύνοντες του σταθμού μοιάζει να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και να περιμένουν ως τηλεοπτικό Μεσσία τον Γιάννη Λάτσιο, του οποίου όμως η επίσημη έλευση φαίνεται πως καθυστερεί.

Ο λόγος που αργεί να τελεσιδικήσει αυτή η συνεργασία και να πέσουν οι τελικές υπογραφές είναι πως ο ισχυρός άντρας -και γνώστης όσο κανείς άλλος των Μedia- ξέρει καλά πως είναι δύσκολο αυτήν την περίοδο να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει στο παρά πέντε τη σεζόν, δεδομένου ότι ούτε στελέχη, ούτε παρουσιαστές υπάρχουν στην τηλεοπτική αγορά που θα μπορούσαν να «κλειστούν» άμεσα και να δώσουν μια πνοή στο δεύτερο μισό της σεζόν, στο πρόγραμμα του καναλιού που μέρα με την μέρα βυθίζεται.

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης του καναλιού της Παιανίας δεν φαίνεται αποφασισμένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, για να επενδύσει στο πρόγραμμα του σταθμού και αυτό είναι και το μεγάλο «αγκάθι» στη συνεργασία του με τον Γιάννη Λάτσιο. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Λάμπης Ταγματάρχης πριν από λίγο καιρό αρνήθηκε την πρόταση για συνεργασία του με το Open.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι συζητήσεις του Γιάννη Λάτσιου για να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ συνεχίζονται, ωστόσο ακόμη δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που από λεπτό σε λεπτό αλλάζει.