Γιώργος Λιάγκας: Κέρδισε το στοίχημα σε έναν διαφορετικό ρόλο
featured

Γιώργος Λιάγκας: Κέρδισε το στοίχημα σε έναν διαφορετικό ρόλο

Γιώργος Λιάγκας: Κέρδισε το στοίχημα σε έναν διαφορετικό ρόλο

Η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του ταίριαξε

Μπορεί ο χιονιάς να έφερε προβλήματα όμως η «Ελπίς» αποδείχθηκε «σύμμαχος» του Γιώργου Λιάγκα αφού κατόρθωσε να κερδίσει το στοίχημα στους πίνακες τηλεθέασης στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που παρουσίασε παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αυτό που πολλοί σιγοψιθύριζαν χθες ήταν ότι αυτή η εκπομπή, με τίτλο «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν μια πρόβα τζενεράλε και ένας από τους κρυφούς πόθους του παρουσιαστή που εδώ και πολύ καιρό θέλει να αφήσει την ψυχαγωγία και να βρεθεί στην ενημέρωση.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, έχοντας στην δημοσιογραφική του φαρέτρα χιλιάδες ώρες πτήσης στον τηλεοπτικό «αέρα», απέδειξε όχι μόνο ότι μπορεί αλλά για πρώτη φορά το twitter τον αποθέωσε με διθυραμβικά σχόλια.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποδείχτηκε εξαιρετικός συντονιστής και με μαεστρία, χωρίς τηλεοπτικές κορόνες, κέρδισε τις εντυπώσεις. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα είπε χύμα και τσουβαλάτα χωρίς να ξεπεράσει κόκκινες γραμμές και να λαϊκίσει.

Με γρήγορα αντανακλαστικά έδειχνε να παρακολουθεί τον ανταγωνισμό και να οδηγεί την κούρσα χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Απουσία των ψυχαγωγικών εκπομπών στην ζώνη 10:00 – 13:00 η ενημερωτική εκπομπή που παρουσίασε ο Γιώργος Λιάγκας παίρνοντας lead in 5,4% έφτασε μέχρι τη μια το μεσημέρι σε τέταρτο μέχρι και το 20,6% στο δυναμικό κοινό ενώ ήρθε πρώτη στη ζώνη προβολής της.