GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φεύγει, ο Γιώργος Καράβας έρχεται; Όλα τα σενάρια για το ριάλιτι μόδας
featured

GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φεύγει, ο Γιώργος Καράβας έρχεται; Όλα τα σενάρια για το ριάλιτι μόδας

GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φεύγει, ο Γιώργος Καράβας έρχεται; Όλα τα σενάρια για το ριάλιτι μόδας

Ο Γιώργος Μπέζας έμαθε για το Znews

Μπορεί να μην έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τη βραδιά του τελικού του GNTM 4 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για το επόμενο που αναμένεται να ξεκινήσει τα casting μετά το Πάσχα.

Ήδη μάλιστα τη βραδιά του τελικού ήταν στον «αέρα» το casting call τρέιλερ.

Στον τελικό του φετινού ριάλιτι μόδας είδαμε τον Γιώργο Καράβα να κάνει γκραν φινάλε και να κλέβει την παράσταση στο live ακόμα και από τους κριτές.

Επικοινωνιακός, με χιούμορ και «ετοιμοπόλεμος» ακόμα και σε μια ζωντανή μετάδοση, κέρδισε τις εντυπώσεις και επισκίασε ακόμα και τη νέα σταρ του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Για κάποιους η «διάδοχος» της Βίκυς Καγιά αποδείχθηκε κατώτερη των απαιτήσεων και των προσδοκιών σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική της παρουσία, αφού παραμένει ένα καταξιωμένο αλλά και πολύπειρο μοντέλο, με σημαντική καριέρα εντός κι εκτός Ελλάδας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της, δεν κατόρθωσε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό όσο ίσως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η Βίκυ Καγιά, αφού σχεδόν όλη την περίοδο που προβάλλονταν το GNTM η συζήτηση περιστρέφονταν γύρω από την προκάτοχό της και τους λόγους που αποχώρησε.

Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι σίγουρα άδικο για ένα πρόσωπο που κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή του σε έναν τέτοιο ρόλο και ενώ είχε δηλώσει εξαρχής ότι στόχος της δεν ήταν να αντικαταστήσει ή να υποκαταστήσει τη Βίκυ Καγιά.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου προς το παρόν παραμένει θολό με την ίδια να λαχταρά να επιστρέψει στο εξωτερικό και στον χώρο της μόδας.

Στο Star ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κάποιοι ήδη βλέπουν στο πρόσωπο του Γιώργου Καράβα έναν νέο παρουσιαστή που -γιατί όχι;- ίσως αναλάβει και την παρουσίαση του GNTM της επόμενης σεζόν.

Ο ταλαντούχος coach φαίνεται πως εκτός από τους τηλεθεατές – που είχαν πολύ καλά λόγια να πουν και στα social media- κέρδισε και την εμπιστοσύνη των υπευθύνων της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει το project και στο πρόσωπο του βλέπουν ένα νέο, άκαυτο τηλεοπτικά πρόσωπο που έδωσε τις εξετάσεις του, πέρασε με άριστα και μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μένει να δούμε αν τελικά ο Γιώργος Καράβας θα αναλάβει κάτι περισσότερο από τον ρόλο του coach. O ίδιος πάντως δήλωσε ότι το απόλαυσε!