«Η Ναταλία Γερμανού είναι το “αλάτι και το πιπέρι” της τηλεόρασης»
BeZnews

«Η Ναταλία Γερμανού είναι το “αλάτι και το πιπέρι” της τηλεόρασης»

«Η Ναταλία Γερμανού είναι το “αλάτι και το πιπέρι” της τηλεόρασης»

Η κριτική του Γιώργου Μπέζα για τη Ναταλία Γερμανού και την παρουσία της στο The Secret Song

Η Ναταλία Γερμανού είναι το αλάτι πιπέρι της τηλεόρασης. Το Τhe Secret Song έκανε πρεμιέρα και η αλήθεια είναι ότι μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ναι, η Ναταλία είναι μια παρουσιάστρια παλιάς κοπής. Με ωραίο τηλεοπτικό λόγο, γνώριμη χροιά που σε ταξιδεύει, δημιουργεί στον τηλεθεατή ωραίες εικόνες, αφήνει την φαντασία να ταξιδεύει, χαϊδεύει τον καλεσμένο τόσο που λύνεται και ξεχνά πως βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό στούντιο με χιλιάδες μάτια να τον παρακολουθούν

Στην τηλεοπτική της πορεία αποφεύγει τις κακοτοπιές. Ακόμη και όταν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα στην Σπυροπούλου, εποχή επέλεξε την αξιοπρέπεια και την σιωπή.

Κανείς δεν θυμάται τυχόν λάθη, στραβοπατήματα, δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, δεν κυνηγά εχθρότητες, ακόμη και τις πιο σκληρές αλήθειες τις λέει με τη γλύκα και τον ρομαντισμό ενός Καρκίνου.

Έχει μια τηλεοπτική ορθότητα που την κάνει ελκυστική.

Τα βράδια τής πάνε, ρίχνει στο χρυσόσκονη στο The Secret Song. Είναι ένας τηλεοπτικός χαμαιλέοντας που προσαρμόζει στην προσωπικότητά της το κάθε project σαν να είναι κομμένο και ραμμένο πάνω της.

Δίνει αξία στο τηλεοπτικό τοπίο και μια νοστιμιά στην tv.