«Η Ζήνα σαν αίλουρος θηρευτής ακούει τα σημάδια των καιρών χωρίς να επαναπαύεται»
BeZnews

«Η Ζήνα σαν αίλουρος θηρευτής ακούει τα σημάδια των καιρών χωρίς να επαναπαύεται»

«Η Ζήνα σαν αίλουρος θηρευτής ακούει τα σημάδια των καιρών χωρίς να επαναπαύεται»

Η κριτική του Γιώργου Μπέζα για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τις εκπομπές της στο Star

Ζήνα… γιατί ο επιμένων νικά! Με 30+ χρόνια στο δισάκι της και έχοντας περάσει από όλα τα πόστα, η Ζήνα Κουτσελίνη κατορθώνει αυτό που στην εποχή μας μοιάζει με ακατόρθωτο, να έχει με το μέρος της το τηλεοπτικό κοινό και το πρωί αλλά και το βράδυ.

Δεν είναι το τηλεοπτικό προϊόν που κερδίζει τον τηλεθεατή αλλά η αμεσότητα μιας γυναίκας που αφουγκράζεται την κοινωνία, γνωρίζει από κοντά τον ανθρώπινο πόνο, αγγίζει το συναίσθημα και γίνεται ένα.

Είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, βρίσκει συνοδοιπόρους κοιτάζει μπροστά αλλά δεν ξεχνά και τη διαδρομή.

Στην πολυετή της πορεία έκανε λάθη, τα αναγνώρισε, τα πλήρωσε και μετά από μια διαδρομή, όχι πάντα ρόδινη, βρήκε αυτό που τελικά θέλει ο κόσμος. Την αυθεντικότητα…

Η Ζήνα, για όσους την ξέρουν, δεν είναι εύκολη περίπτωση. Πολλοί της χρωστούν την καριέρα τους και ας την πρόδωσαν πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις. Εκείνη ξέρει να τα προσπερνά αλλά δεν ξεχνά.

Η εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα, έχει στεφθεί με επιτυχία, έγινε συνήθεια, αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζει με επιτυχία την πορεία της.

Τα βράδια της Τετάρτης με τη Ζήνα σε μια δύσκολη ζώνη και μεσούσης της σεζόν κονταροχτυπήθηκαν με τον ανταγωνισμό. πήρε το ρίσκο και μάλλον είχαν δίκιο αυτή που την πίστεψαν.

Η πορεία της δείχνει μια γυναίκα που τελεί το άλμα την κατάλληλη στιγμή και σαν αίλουρος θηρευτής ακούει τα σημάδια των καιρών χωρίς να επαναπαύεται.