Idols: Προβληματίζουν τον ΣΚΑΪ τα χαμηλά νούμερα – Αλλάζει ώρα η εκπομπή;
featured

Idols: Προβληματίζουν τον ΣΚΑΪ τα χαμηλά νούμερα – Αλλάζει ώρα η εκπομπή;

Idols: Προβληματίζουν τον ΣΚΑΪ τα χαμηλά νούμερα – Αλλάζει ώρα η εκπομπή;

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ μετά τα πολύ χαμηλά νούμερα που σημείωσε το Idols, το ντοκιμαντέρ που παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς με τη ζωή της κορυφαίας Ελληνίδας star όλων των εποχών, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Την Παρασκευή 12 του Νοέμβρη, παρά το γεγονός ότι ήταν μια καλοδουλεμένη εκπομπή αφιερωμένη σε ένα από τα ονόματα θρύλους της σύγχρονης ιστορίας του κινηματογράφου, η τηλεθέαση του Idols κινήθηκε σε μονοψήφια νούμερα στους πίνακες.

Σπάνια ντοκουμέντα και εξομολογήσεις έριξαν φως στην ζωή της Αλίκης, 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, χωρίς ωστόσο να φέρουν τα αναμενόμενα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να αλλάξουν μέρα και ώρα προβολής της εκπομπής καθώς η μέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο αποδείχτηκε πως ήταν μια λανθασμένη κίνηση, απέναντι στον ανταγωνισμό που εκείνη την ώρα καλπάζει.

Μένει τώρα να δούμε αν οι αλλαγές θα γίνουν αυτή την εβδομάδα ή θα δοκιμάσουν να «κάψουν» ένα ακόμη επεισόδιο απέναντι στον ανταγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύκλος των επεισοδίων είναι έξι και ακόμη υπάρχουν πέντε επεισόδια που ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής σπουδαίων προσωπικοτήτων, όπως του Νίκου Κούρκουλου.