Ιωάννα Μαλέσκου: Η επιστροφή της ανακατεύει την τράπουλα
BeZnews

Ιωάννα Μαλέσκου: Η επιστροφή της ανακατεύει την τράπουλα

Ιωάννα Μαλέσκου: Η επιστροφή της ανακατεύει την τράπουλα

Η τηλεόραση έχει χώρο για όλους μάς λέει ο Γιώργος Μπέζας

Τελικά η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η queen της tv, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μια εποχή που η ανάγκη για αυτοαναφορικότητα, φθηνό σχόλιο και λάσπη στον ανεμιστήρα κυριαρχούν.

Το ρεπορτάζ τη θέλει να επιστρέφει και στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου με δεύτερη εκπομπή αλλά ο χρόνος θα δείξει.

Η παρουσιάστρια που ουκ ολίγες δέχθηκε κριτική τόσο για τα καλά Ελληνικά της όσο και για το αν είναι αληθινή ή υποδύεται την Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Κόντρα στα κακώς κείμενα, μάχεται και δείχνει πως βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της στην τηλεόραση, έναν δρόμο που έπεσε, σηκώθηκε, τίναξε την σκόνη και με λίγες λαβωματιές, ξαναστάθηκε όρθια.

Ένα πρόσωπο φωτογενές, χαρούμενο, που δείχνει να αγαπά αυτό που κάνει. Άλλωστε στην τηλεόραση που αναλύουν τον χαρακτήρα και την ψυχολογία των ανθρώπων έχω να πω πως αν ξεγυμνωνόμασταν στο κοινό τότε ο βασιλιάς θα ήταν γυμνός και κανείς δεν το αντέχει.

Η Ιωάννα έχει ωραίο λόγο, λαμπερή παρουσία, μια προσωπικότητα δομημένη, λίγο άκαμπτη αλλά ίσως είναι η άμυνά της.

Έχει χιούμορ αν και φοβάται να το δείξει. Την αλήθεια δεν χρειάζεται να τη σπαταλάς. Η προσωπική ευτυχία είναι η κόρη της, η οικογένειά της που τη χαίρεται χωρίς παπαρατσικά, ευτυχισμένα κλικ.

Η επιστροφή της ανακατεύει την τράπουλα και η τηλεόραση έχει χώρο για όλους.

Σε ένα τυχαίο τετ α τετ μας και μετά από μια κριτική που της είχε γίνει όχι κολακευτική, μου χαμογέλασε και μου είπε ” ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εγώ ξέρω”. Και αυτό κρατώ.