Ιωάννα Μαλέσκου: Το παρεξηγημένο φαβορί που έγινε outsider και το νέο σενάριο που ακούγεται για τη μεταγραφή της
featured

Ιωάννα Μαλέσκου: Το παρεξηγημένο φαβορί που έγινε outsider και το νέο σενάριο που ακούγεται για τη μεταγραφή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Το παρεξηγημένο φαβορί που έγινε outsider και το νέο σενάριο που ακούγεται για τη μεταγραφή της

Ο Γιώργος Μπέζας συνοψίζει τα σενάρια που ακούστηκαν για την παρουσιάστρια

Από την ημέρα που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και επίσημα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ μέχρι και σήμερα ο «θόρυβος» που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου ή που έκαναν οι άλλοι γύρω από το όνομά της ήταν μεγαλύτερος από την επιτυχία που η εκπομπή της έκανε.

Δεν ξέρω αν η ίδια έχει κάτι που προκαλεί τους άλλους να ασχοληθούν μαζί της, ή η αγωνία της να προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις την οδηγεί και πέφτει συνεχώς σε «τηλεοπτικές γκάφες» εκείνο που έχει σημασία είναι πως το όνομά της παίζει συνεχώς σε ρεπορτάζ που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον.

Εκείνη -και αυτό αξίζει να το αναφέρουμε- στο φινάλε της εκπομπής Love it  αντιμετώπισε την λήξη της συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ με αξιοπρέπεια, χωρίς υπονοούμενα και κακίες που μεταξύ μας θα μπορούσαν και για πρώτη φορά να της δικαιολογηθούν.

Πώς όμως από φαβορί η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε αουτσάιντερ και μέχρι στιγμής τουλάχιστον μένει εκτός τηλεοπτικής αρένας για το πρώτο μισό της σεζόν;

ΑΝΤ1, ΕΡΤ, Star και το Mega είναι οι φερόμενοι μνηστήρες για την παρουσιάστρια. Ποια σενάρια ακούστηκαν για εκείνην  και ποιο νέο προστέθηκε;

Πρωινό στο Star

Από τα μέσα της περασμένης σεζόν όπως σας είχε γράψει το Ζnews στον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια γνώριζε πως με την λήξη του συμβολαίου της το κανάλι του Φαλήρου θα αποτελεί για εκείνη παρελθόν. Μετά το Πάσχα το ρεπορτάζ του Ζnews έλεγε πως δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Star και να αναλάβει την εκπομπή αφού είχε αποφασιστεί ότι το τηλεοπτικό δίδυμο του Breakfast@star δεν θα συνέχιζε τουλάχιστον ως έχει.

Ακόμη υπήρχε η σκέψη πως θα μπορούσε να αναβιώσει η μεσημεριανή ζώνη να είναι εκείνη η οικοδέσποινα. Σχέδια που ανατράπηκαν. Και το τηλεοπτικό παζάρι για την παρουσιάστρια συνεχίζεται με εκείνη μέχρι στιγμής να μην έχει επιβεβαιώσει όλα εκείνα που θέλουν οι άλλοι για εκείνη.

Πρωινό στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα

Με τη λήξη της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 κάποιοι πίστεψαν πως ο Γιώργος Λιάγκας θα θέλει να έχει δίπλα του μια παρουσιάστρια με ισότιμο ρόλο και ένα πρόσωπο που μαζί θα δημιουργήσουν ένα νέο τηλεοπτικό δίδυμο που το κοινό θα παρακολουθούσε.
Η αλήθεια είναι πως η συνύπαρξή τους θα είχε τηλεοπτικό ενδιαφέρον κυρίως για τους καυγάδες και τις προσεγγίσεις που θα είχαν, αφού είναι δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες που από την μέχρι τώρα τηλεοπτική τους πορεία μπορούμε να μαντέψουμε τι θα συνέβαινε για χάρη της τηλεοπτικής κούρσας. Ένα ακόμη σενάριο που έμεινε στο συρτάρι και δεν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά θα συνέβαινε αν επαληθευόταν.

Πρωινό στην ΕΡΤ

Σενάριο που από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ωστόσο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και απασχόλησε είναι ότι η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρεθεί στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη της ΕΡΤ και μάλιστα στο δίωρο 10 με 12, μια ζώνη που πολύ κοντά έφτασε η Ρούλα Κορομηλά και που τώρα πολύ κοντά θέλουν να είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ίδωμεν.

Σαββατοκύριακο στο Mega

Το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι ότι η Ιωάννα Μαλέσκου αναλαμβάνει την ζώνη του Σαββατοκύριακου του μεγάλου καναλιού. Φαίνεται όμως πως είναι ένα ακόμη σενάριο.

Σημασία έχει πως η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της, εκείνη ξέρει καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνει παρακάτω, αφού κάνει τον απολογισμό των δύο τελευταίων χρόνων.