Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» επιβεβαίωσε το πιο «καυτό» spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»
featured

Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» επιβεβαίωσε το πιο «καυτό» spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»

Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» επιβεβαίωσε το πιο «καυτό» spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»

Μπορεί να διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και η αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» να μην προβάλλεται ωστόσο όπως φαίνεται οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν τα γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε που θα γίνει στις αρχές του Ιούνη.

Η ζωή της Μυρσίνης Σεβαστού βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί αφού μετά τον οριστικό της χωρισμό με τον Δούκα θα έρθει και αντιμέτωπη με τα παιδιά της.

Ο Δούκας που δεν μπορεί να συγχωρέσει ότι φλέρταρε με τον ίδιο του τον αδερφό, τον Μιλτιάδη και τον απάτησε με τον αδίστακτο, Θωμά Κυπραίο θα βρει την ευκαιρία και θα προδώσει την παράνομη σχέση της με τον Θέμη στα παιδιά του.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν την σχέση του ζευγαριού ωστόσο η Πηνελόπη που θεωρεί υπεύθυνη την μητέρα της για όλα όσα έχουν υποστεί, στο σπίτι των Σεβαστών θα της δώσει την χαριστική βολή.

Η Μυρσίνη μοιάζει να είναι έρμαιο του πάθους της ή μάλλον του εγωισμού της αφού δεν αντέχει την απόρριψη του Δούκα.

Στο πρόσωπο του Θέμη θα βρει το κατάλληλο «θύμα» για να εκδικηθεί και να πληγώσει τον Δούκα ωστόσο τα πράγματα θα πάρουν μια αναπάντεχη τροπή, καθώς γρήγορα θα καταλάβει ότι ο Θέμης είναι ένας φιλόδοξος τυχοδιώκτης που μόλις αντιληφθεί ότι δεν έχει να κερδίσει τίποτα από εκείνη θα την πετάξει και θα ταχθεί υπέρ του Δούκα.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε το πιο «καυτό» spoiler από το πρώτο τους ραντεβού επιβεβαιώνοντας αυτή την εξέλιξη.

Στις 25 Απριλίου που θα επιστρέψουν οι «Μέλισσες», από τις πρώτες σκηνές του επεισοδίου θα είναι το πρώτο ραντεβού της Μυρσίνης με τον Θέμη (Γιώργος Παπαπαύλου).

Το ζευγάρι θα αφεθεί σε ένα παράνομο εφήμερο έρωτα που θα οδηγήσει την Μυρσίνη σε αδιέξοδο.