Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα τρία σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον και ο ισχυρός παράγοντας “Acun Ilicali”
featured

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα τρία σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον και ο ισχυρός παράγοντας “Acun Ilicali”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα τρία σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον και ο ισχυρός παράγοντας “Acun Ilicali”

Γιατί η Queen Dina δεν ανησυχεί από την έλευση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι έχει ανοίξει στον ΣΚΑΪ η έλευση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού όπως φημολογείται θα εκθρονίσει ακόμη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη θέση της παρουσιάστριας του My Style Rocks.

Ποια όμως είναι η αλήθεια και γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μοιάζει να ανησυχεί;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αγαπημένο πρόσωπο για την Acun Medya και παραμένει ένα πρόσωπο που η εταιρεία παραγωγής πιστεύει πολύ και θέλει στο δυναμικό της και σε project της την επόμενη σεζόν, παρόλο που το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως θέλει να ποντάρει -και να ρισκάρει- για την επόμενη σεζόν σε άλλες παρουσιάστριες.

Τις τελευταίες μέρες κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν ως νέο πουλέν του ΣΚΑΪ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο μην εκπλαγείτε αν τα δεδομένα αλλάξουν αφού ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Τρία σενάρια για το μέλλον της Queen Dina

Για την επόμενη σεζόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμένει στο ακουστικό της για να δει αν θα είναι στο My Style Rocks. Ωστόσο αυτό δεν θα το μάθει πριν από τον Νοέμβρη αφού όλα θα εξαρτηθούν από τις αποδόσεις του Love Island και αν τελικά αυτή η τρίτη τηλεοπτική απόπειρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στεφθεί με επιτυχία ή όχι.

Κάποιοι πιστεύουν πως μια συνύπαρξη Σπυροπούλου – Παπαγεωργίου στο My Style Rocks θα ανέβαζε το τηλεοπτικό θερμόμετρο, για αυτό και είναι νωρίς να θεωρούμε τη Σπυροπούλου εκτός του παιχνιδιού μόδας.

Από την άλλη, αυτές τις μέρες θα αποφασιστεί στον ΣΚΑΪ αν τελικά θα συνεχίσει να έχει μεσημεριανή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

Έτσι, το τρίτο και επικρατέστερο σενάριο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και όταν ξεκινήσει το Survivor All Star Panorama -που αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν- να το παρουσιάσει.

Για το μεσημεριανό μαγκαζίνο αναμένεται να κάνει απευθείας ραντεβού με το κανάλι του Φαλήρου αφού είναι εσωτερική παραγωγή.

Η ίδια μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος και ίσως για πρώτη φορά δείχνει ιώβεια υπομονή και κλείνει τα αυτιά της στα σενάρια γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το ρεπορτάζ βεβαίως «τρέχει»!