«Κυψέλη»: Η πρώτη φωτογραφία από το ολοκαίνουριο πλατό της εκπομπής στην ΕΡΤ
featured

«Κυψέλη»: Η πρώτη φωτογραφία από το ολοκαίνουριο πλατό της εκπομπής στην ΕΡΤ

«Κυψέλη»: Η πρώτη φωτογραφία από το ολοκαίνουριο πλατό της εκπομπής στην ΕΡΤ

Πού θα υποδέχονται τους καλεσμένους τους οι τρεις παρουσιάστριες;

Όλα είναι έτοιμα για το νέο γυναικείο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2«Κυψέλη» που κάνει πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα 20 του Δεκέμβρη στις 13:00.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά και η Ξένια Ντάνια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τους τηλεθεατές σε μια ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό.

Οι τρεις κυρίες θα εμφανιστούν σε ένα pop σκηνικό που έχει στηθεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Znews.

Εκτός από τους καλεσμένους από όλους τους χώρους που θα φιλοξενούν στην εκπομπή, θα μας μεταδίδουν και όσα γίνονται σε όλο τον κόσμο μέσα από συνδέσεις και βίντεο με μια ματιά ανατρεπτική και σύγχρονη.

Από τις πρώτες πρόβες φαίνεται πως υπάρχει χημεία και τα κορίτσια έχουν δέσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για αυτή την εκπομπή είχε ακουστεί το καλοκαίρι το όνομα της Νάντιας Κοντογεώργη μετά το τέλος του «ΦλΕΡΤ» και την αντικατάστασή του με το «Στούντιο 4» που παρουσιάζουν με επιτυχία η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Όλες οι λεπτομέρειες για την «Κυψέλη»

Η δυναμική τριάδα μάς ξεναγεί στα μυστικά της πόλης που βρίσκονται ακόμη σε όλες τις γειτονιές της, ανακαλύπτει με έναν άλλο τρόπο το σινεμά, τη μουσική και οτιδήποτε αφορά στην Τέχνη.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά και η Ξένια Ντάνια μέσα και έξω από το στούντιο συμφωνούν, διαφωνούν, συζητούν, γελούν, μεταδίδοντας θετική ενέργεια, γιατί πριν απ’ όλα είναι μια κεφάτη παρέα με έναν αυθόρμητο, ρεαλιστικό, ειλικρινή καθημερινό κώδικα επικοινωνίας, φιλοξενώντας ενδιαφέροντες καλεσμένους, έγραφε το δελτίο τύπου μένει να δούμε το νέο τηλεοπτικό προιόν

Μαζί τους στην πάντοτε πολυάσχολη «Κυψέλη» μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα συνεργατών που έχουν ήδη άμεση σχέση με τον πολιτισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, μέσα από τη συνεργασία τους με έντυπα ή ηλεκτρονικά Μέσα.

Στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 κλείνονται όσα αγαπάμε να ακούμε, να βλέπουμε, να μοιραζόμαστε, να συζητάμε και να ζούμε σήμερα. Από την πόλη στους δέκτες μας και στην οθόνη της ΕΡΤ2.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Λυκούδης, Λεωνίδας Πανονίδης, Τάκης Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Αριάδνη Λουκάκου
Οργάνωση παραγωγής: Γιάννης Κωνσταντινίδης, Πάνος Ράλλης
Διεύθυνση παραγωγής: Μαριάννα Ροζάκη