Μάριος Γκρόγκος: Από τη Beyonce στη «Φάρμα»! Ποιος είναι ο landscaper που μπήκε στο ριάλιτι για συμβουλές;
featured

Μάριος Γκρόγκος: Από τη Beyonce στη «Φάρμα»! Ποιος είναι ο landscaper που μπήκε στο ριάλιτι για συμβουλές;

Μάριος Γκρόγκος: Από τη Beyonce στη «Φάρμα»! Ποιος είναι ο landscaper που μπήκε στο ριάλιτι για συμβουλές;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη σχεδίαση, την υλοποίηση και τη δημιουργία μέρους των αποστολών στη «Φάρμα» είναι ο Μάριος Γκρόγκος.

Είναι ο άνθρωπος που έδωσε τα φώτα του και στο περσινό αλλά και στο φετινό ριάλιτι.

Ένας ήσυχος και μεθοδικός λάτρης της φύσης και της γης.

Πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός landscaper, όπως είναι η ιδιότητά του, εμφανίστηκε κιόλας να μιλάει με τον επιστάτη, στους παίκτες και να τους δίνει χρήσιμες συμβουλές για να μπορούν να φροντίζουν το αγρόκτημα.

Η παρουσία του έδειξε και στον πιο αδαή παίχτη πως όλα τα πράγματα που αφορούν τη φροντίδα του μποστανιού και του περιβολιού καθώς και η σχεδίαση και υλοποίηση μερικών αποστολών είναι μελετημένα και σωστά δομημένα από τον ίδιο και την ομάδα του.

Ο Μάριος Γκρόγκος δεν είναι… τυχαίος στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στον χώρο του. Με μια κλέφτη ματιά στους λογαριασμούς του στα social media αλλά και στα site των εταιρειών του (Greenplus- MrGreenHat) διαπιστώσαμε πόσο πολυτάλαντος άνθρωπος είναι.

Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε το green design της επίδειξης μόδας της Beyonce στη χώρα μας για το λανσάρισμα της Dereon collection που υπογράφει η πολυβραβευμένη pop star και όχι μόνο.

Είναι ο υπεύθυνος της σχεδίασης και υλοποίησης των κήπων στον πρώτο κύκλο επεισοδίων της εκπομπής «Με το δεξί» με τον Σπύρο Σούλη, της παρουσίασης του τρίτου κύκλου της εκπομπής «Κηπουρέματα» στον ΣΚΑΪ, έχει συμμετάσχει σε θεματικές ενότητες για τον κήπο στις εκπομπές Jenny Jenny (Mega) και «φλΕΡΤ» στην ΕΡΤ1 καθώς έχει υλοποιήσει πλήθος άλλων παρεμβάσεων σχετικά με τη διακόσμηση τηλεοπτικών εκπομπών όπως, Runway PROJECT, «Κυψέλη» και πολλά άλλα.

Τη φετινή χρονιά ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής των Landscape Awards 2021.

Επίσης διαπιστώσαμε πόσο πολύπλευρες δραστηριότητες έχει καθώς στις αναρτήσεις του στο Facebook είδαμε πως έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει τον βοτανόκηπο του «μισελενάτου» σεφ Τάσου Μαντή καθώς και πως ήταν εισηγητής μαθημάτων κηπουρικής σε ίδρυμα της Αττικής με άτομα με νοητική υστέρηση.

Με τέτοιο βιογραφικό σίγουρα η «Φάρμα» έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια της και λέγεται Μάριος Γκρόγκος.