Μy Style Rocks: Αλήθειες και ψέματα για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ – Ξεκινάει; Πότε; Έκλεισε η επιτροπή;
featured

Μy Style Rocks: Αλήθειες και ψέματα για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ – Ξεκινάει; Πότε; Έκλεισε η επιτροπή;

Μy Style Rocks: Αλήθειες και ψέματα για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ – Ξεκινάει; Πότε; Έκλεισε η επιτροπή;

Ο Γιώργος Μπέζας βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Σε παιχνίδι για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η επιλογή των προσώπων που θα καθίσουν στις θέσεις των κριτών του Μy style Rocks.

H αλήθεια είναι πως μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε κανείς δεν έχει κατασταλάξει πώς και πότε θα ξεκινήσει, αφού τα πρόσωπα που έχουν περάσει από casting για τις θέσεις κλειδιά της κριτικής επιτροπής δεν έχουν αυτό το κάτι που θα κάνει τη διαφορά και θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που μοιάζει να έχει «μπουχτίσει» από τα ριάλιτι.

Η αρχική σκέψη για κριτής όπως είχαμε γράψει εδώ και μήνες -και το επιβεβαίωσε με τον δικό της τρόπο σήμερα στο «Πρωινό μας» η Έλενα Χριστοπούλου- ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού ήταν ένα πρόσωπο που είχε όλα τα προσόντα για να φέρει στο πλατό του Μy style Rocks την λάμψη που θέλει ένα ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα για μια θέση στην κριτική επιτροπή τότε ακούγονταν η Έλενα Χριστοπούλου ένα πρόσωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί και το τηλεοπτικό κοινό «θέλει» να βρίσκεται σε μια κριτική επιτροπή μόδας. Ωστόσο οι αποδόσεις του Love island φαίνεται ότι ανέτρεψαν τα αρχικά σχέδια των ιθυνόντων.

Σήμερα -και μετά από μια σειρά από ραντεβού και casting που έλαβαν χώρα στην εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι- τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στο να βρεθούν δίπλα στην -όπως όλα δείχνουν- παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου είναι ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί όλη αυτή την περίοδο να υπάρχει μια έντονη κινητικότητα ως προς τα πρόσωπα που έχουν κάνει ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής ωστόσο η αλήθεια είναι πως κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει μια επίσημη απάντηση, ούτε για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ούτε και ποιος άλλος θα βρίσκεται στις άλλες θέσεις τις κριτικής επιτροπής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κανείς δεν είναι σίγουρος στον ΣΚΑΪ για τίποτα.

Το σενάριο που ήθελε τον Γιώργο Καράβα να έχει κάνει ραντεβού για το Μy style Rocks διαψεύστηκε αμέσως από το κανάλι του Φαλήρου καθώς  όπως μας… σιγοψιθύρισαν, οι ιθύνοντες δεν θα ήθελαν η εκπομπή να θυμίζει το GNTM.

Μένει να δούμε ποιος και πότε θα ταιριάξει με ποιον στην κριτική επιτροπή και πότε τελικά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.