Νίκος Μουτσινάς: Η φράση του που συζητήθηκε για μέλλον του, οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ και η κρυφή του επιθυμία
featured

Νίκος Μουτσινάς: Η φράση του που συζητήθηκε για μέλλον του, οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ και η κρυφή του επιθυμία

Νίκος Μουτσινάς: Η φράση του που συζητήθηκε για μέλλον του, οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ και η κρυφή του επιθυμία

Το σχόλιο του παρουσιαστή άναψε φωτιές

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει ο σοφός λαός και ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν περάσει ο ανάδρομος είπε να ξεκινήσει να πετά τις μπηχτές του για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ποικιλοτρόπως συζητήθηκε το σχόλιό του την Παρασκευή που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα την επόμενη σεζόν ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη.

«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου λήγει στις αρχές του καλοκαιριού.

Εκείνος όπως φαίνεται από τώρα σκέφτεται το μέλλον του εντός ή εκτός τηλεόρασης, σε μια περίοδο που από την έναρξη τη φετινής σεζόν η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δεν σημειώνει τα προσδοκώμενα, έχοντας να αντιμετωπίσει από τη μια το βαρύ «πυροβολικό» που ακούει στο όνομα «Νίκος Ευαγγελάτος» και από την άλλη την καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ.

Ποια όμως είναι η αλήθεια και τι πραγματικά σκέφτονται στον ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή;

Η σχέση του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική.

Παρά τα χαμηλά νούμερα το κανάλι φαίνεται να μην έχει ενοχλήσει ούτε τον παρουσιαστή ούτε την ομάδα του.

Ωστόσο ενδιαφέρον έχει εάν αυτή η στάση αναμονής θα διατηρηθεί.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ΣΚΑΪ τον θέλει στο δυναμικό του και του χρόνου.

Οι ιθύνοντες ελπίζουν ότι για φέτος με τα ριάλιτι Love Island και Survivor all star που θα βγει στα τέλη του έτους τα νούμερα θα ανακάμψουν και θα βοηθήσουν στο πρόγραμμα.

Ιδανικά ο Νίκος Μουτσινάς -όπως διαδίδει το περιβάλλον του- θα ήθελε να κάνει ένα βραδινό talk show ωστόσο κάτι τέτοιο στο κανάλι του Φαλήρου δεν φαίνεται να χωρά αφού εκκρεμεί και ένα βραδινό talk show που έχουν τάξει στην Μαρία Μπακοδήμου (και ήδη το προανήγγειλε).

Ο παρουσιαστής σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θέλει να έχει όλο τον χρόνο ώστε να διαπραγματευτεί με τους τηλεοπτικούς του« μνηστήρες» γι’ αυτό και δηλώνει ελεύθερος ώστε να ξεκινήσει ο χορός της διεκδίκησής του στο τηλεοπτικό παζάρι.