«Νόνη Δούνια: Μια κυρία στην Ευρώπη»
BeZnews

«Νόνη Δούνια: Μια κυρία στην Ευρώπη»

«Νόνη Δούνια: Μια κυρία στην Ευρώπη»

Ο Γιώργος Μπέζας πλέκει το εγκώμιο της υποψήφιας ευρωβουλετού

Χωρίς να ανήκει σε πολιτικά «τζάκια» και «παρεάκια» της πολιτικής, η Νόνη Δούνια τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με επιτυχία με τα κοινά. Εκλέχτηκε βουλευτής της ΝΔ και τώρα θα δοκιμάσει στις Ευρωεκλογές να μπει στην Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος.

Η Ευρωβουλή θέλει ανθρώπους με όρεξη, στόχους, άκαφτους, που έχουν αποδείξει με την πορεία και την περπατησιά τους στην κοινωνία ότι δεν είναι λαμόγια, δεν βουτάνε στο μέλι, δεν αδιαφορούν για τον διπλανό τους.

Η Νόνη ανήκει στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που δεν είχαν μέντορες, δεν βολεύτηκαν σε έναν πλούσιο γάμο, δεν έκλεισαν τα μάτια και όπου βγει, ακούγοντας τις σειρήνες της εφήμερης δόξας του lifestyle.

Είναι μια γυναίκα μαχήτρια, που κέρδισε τη ζωή, είναι μια εξαιρετική μάνα, μια πίστη σύζυγος, μια οικογενειάρχης ζηλευτή.

«Χτυπήθηκε», αμφισβητήθηκε, βρήκε φίλους, συνοδοιπόρους, ο κόσμος την αγαπά καθώς γνωρίζει πως έχει όλα εκείνα τα προσόντα του Ευρωπαίου πολίτη που μπορεί να τον οδηγήσει σε ένα ξέφωτο, σε μια καλύτερη ζωή.

Ακόμη και όταν «χτυπιέται» πισώπλατα, εκείνη χαμόγελα, σίγουρη για τη δύναμη και τα «πιστεύω» της.

Είναι μια γυναίκα που με καθάριο βλέμμα βρίσκει πάντα το φως, την καλοσύνη και το δίκιο.

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Κώστα Τσουρού είναι η φωνή της λογικής.

Ακούει τον συνομιλητή της, κάνει δικό της το όποιο πρόβλημα. Δεν αρέσκεται σε έριδες, δεν πυροδοτεί καταστάσεις. Μια ωραία παρουσία, γεμάτη ευγένεια, που μιλά ωραία Ελληνικά και ξέρει τον παλμό της κοινωνίας.