«Ο όρκος»: Πρεμιέρα με το δεξί για τη νέα σειρά της ΕΡΤ
BeZnews

«Ο όρκος»: Πρεμιέρα με το δεξί για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

«Ο όρκος»: Πρεμιέρα με το δεξί για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Τι συνέβη με τους τίτλους τέλους;

Αμείωτο κράτησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, από το πρώτο λεπτό έως και το τελευταίο, η πρεμιέρα της νέας αστυνομικής ιατρικής σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος», το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, χαρίζοντας στη δημόσια τηλεόραση υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, που έφτασαν στο τέταρτο το 16,5%.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του διπλού επεισοδίου της νέας σειράς (1ο και 2ο), από τις 22:00 έως τις 23.30, το ποσοστό τηλεθέασης κυμάνθηκε στο σύνολο σταθερά σε διψήφια νούμερα, που άγγιξαν το 14,7%.

Η σειρά, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό, είναι ένα σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργο Γάλλο και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Η σειρά τρένταρε και στο Twitter όπου και αυτή η σειρά απέσπασε πολύ θετικά σχόλια όπως και οι επιμέρους ερμηνείες των καταξιωμένων ηθοποιών της.

Αυτό βέβαια που έγινε θέμα, περισσότερο με χιουμοριστική διάθεση, ήταν ότι δεν προβλήθηκαν ποτέ οι τίτλοι τέλους στο δεύτερο επεισόδιο και το πρόγραμμα πέρασε κατευθείαν στην επανάληψη του «Μουσικού κουτιού».