Οι διορθωτικές αλλαγές στην εκπομπή μήπως και γίνουν Όλα… γκουντ
featured

Οι διορθωτικές αλλαγές στην εκπομπή μήπως και γίνουν Όλα… γκουντ

Οι διορθωτικές αλλαγές στην εκπομπή μήπως και γίνουν Όλα… γκουντ

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Τι και αν ο τίτλος της εκπομπής του Σαββατοκύριακου βροντοφωνάζει «Όλα γκουντ»; Στο κανάλι του Φαλήρου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εδώ και πολύ καιρό γκρίνια, όχι μόνο για τα νούμερα αλλά κυρίως «μουρμούρα» από τους παρουσιαστές για τις εμπορικές τοποθετήσεις που πρέπει να προβάλλονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου ο Φίλιππος Βρυώνης έχει αγοράσει εμπορικό χρόνο από το κανάλι του Φαλήρου, ώστε να γίνεται προβολή των προϊόντων του, κάτι που στο παρελθόν έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Μετά το άδοξο τέλος της Αντελίνας στη ζώνη αυτή, όπως είχε γράψει αποκλειστικά το okmag.gr, τα εμπορικά -όπως τα λένε στην τηλεοπτική γλώσσα- μεταφέρθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα.

Οι παρουσιαστές φαίνεται πως δεν επιθυμούν τόσο μεγάλες εμπορικές προωθήσεις μέσα στην εκπομπή τους, αφού όλοι γνωρίζουν πως αυτό ρίχνει τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς καταμετρούνται ως μέρος του τηλεοπτικού χρόνου της εκπομπής και ρίχνουν τον μέσο όρο τηλεθέασης.

Από την άλλη τα έσοδα παίζουν σημαντικό ρόλο για τον σταθμό αφού είναι και το ζητούμενο, εφόσον όλες οι εκπομπές εκτός από διαφημίσεις έχουν και πληρωμένα εμπορικά θέματα.

Μετά από σκέψη και πολλή γκρίνια, το κανάλι φαίνεται πως πήρε απόφαση να δώσει μια ευκαιρία στην εκπομπή «Όλα γκουντ». Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις επόμενες εκπομπές υπάρχει σκέψη να βγουν τα εμπορικά από το «Όλα γκουντ» και στη θέση τους να γίνουν δυο διαφημιστικά ένθετα που θα προβάλλονται ένα στο τέλος, λίγο πριν από την εκπομπή Dot, και ένα πιθανότατα μέσα στην εκπομπή.

Φτάνει βέβαια να συμφωνήσει και ο Φίλιππος Βρυώνης, που φαίνεται πως καθόλου δεν απολαμβάνει αυτό που γίνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα θα παραμείνουν στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με διορθωτικές αλλαγές που θα βοηθήσουν την εκπομπή, αφού το ζευγάρι είναι προσωπικό στοίχημα στελέχους του σταθμού.

Αυτό βέβαια θα μπορούσε να αλλάξει καθώς πολλά θα κριθούν μέσα στον Οκτώβρη που πλησιάζει, με την ελπίδα πως θα κυλήσουν όλα ομαλότερα και όχι μόνο στα νούμερα.