Οι τρεις «βόμβες» που μπορεί να σκάσουν στο μεταγραφικό πεδίο της τηλεόρασης
BeZnews

Οι τρεις «βόμβες» που μπορεί να σκάσουν στο μεταγραφικό πεδίο της τηλεόρασης

Οι τρεις «βόμβες» που μπορεί να σκάσουν στο μεταγραφικό πεδίο της τηλεόρασης

Ο Γιώργος Μπέζας είναι «ναρκαλιευτής» ειδήσεων που θα κάνουν πάταγο

«Στέρεψε η αγορά από ονόματα παρουσιαστών» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος για τα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες αυτή την περίοδο στο μεταγραφικό πεδίο της τηλεόρασης, που μόνο προβληματισμό μας προκαλούν.

Στον ΣΚΑΪ -παρά τα ικανοποιητικά νούμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου- δεν δείχνουν ενδιαφέρον να ξεκινήσουν συζητήσεις με την παρουσιάστρια άμεσα.

Για αυτό και από κάπου αλλού φαίνεται πως έβαλαν σκοπό την αρπαγή της Μαρίας για να παρουσιάσει ένα concept διαφορετικό. Ο λόγος για το Star, παλιό και γνώριμο για την παρουσιάστρια.

Η σκέψη να παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου τη Φάρμα την επόμενη σεζόν έρχεται να ενισχύσει το σενάριο που ακούγεται εδώ και καιρό που θέλει τους ιθύνοντες του καναλιού να επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό του την παρουσιάστρια και μάλιστα για διπλό ρόλο. Πάντως μέχρι στιγμής είναι όλα ανοιχτά….

Στον Alpha ακόμη δεν έχουν καταλήξει για το όνομα του παρουσιαστή του Deal.

Και μην σας φανεί περίεργο τελικά να είναι γυναίκα! Μάλιστα το δέλεαρ για εκείνη ήταν μεγάλο αφού το ποσό φαίνεται να είναι διπλάσιο από αυτό που αναγράφεται τώρα στο συμβόλαιό της! Λέτε να έχουμε τηλεκαραμπόλα;

Στον ΑΝΤ1 από την άλλη, ψάχνουν ποιος θα παρουσιάσει τους Προδότες και κρατήστε ότι σίγουρα δεν θα είναι άντρας…