«Ώρα Ελλάδος: Το αουτσάιντερ της σεζόν στην πρωινή ζώνη»
BeZnews

«Ώρα Ελλάδος: Το αουτσάιντερ της σεζόν στην πρωινή ζώνη»

«Ώρα Ελλάδος: Το αουτσάιντερ της σεζόν στην πρωινή ζώνη»

Η κριτική του Γιώργου Μπέζα στην εκπομπή του Open

Η Ώρα Ελλάδος στο Open είναι από τις πρωινές εκπομπές που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού το δίδυμο των παρουσιαστών δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Με γρήγορα αντανακλαστικά, ενημερωμένοι, χωρίς να φλυαρούν και να χρωματίζονται πολιτικά, όπως επιβάλλει το savoir vivre της τηλεόρασης, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιάννη Κολοκύθας είναι μια ευχάριστη, πρωινή, ενημερωτική παρέα.

Η εκπομπή είναι πλούσια σε θεματολογία και ρεπορτάζ, αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας ενώ δεν λείπουν και οι ευχάριστες πινελιές μέσα σε μια δύσκολη επικαιρότητα.

Οι δύο παρουσιαστές σέβονται ο ένας τον άλλον χωρίς παραφωνίες και τηλεοπτικές «κορώνες».

Ο Παναγιώτης Στάθης, πιο… μπαρουτοκαπνισμενος ρεπόρτερ, ευγενής, ενημερωμένος, με χιούμορ βγάζει τη χαλαρή πλευρά του Γιάννη Κολοκύθα που έχει μια τηλεοπτική ευγένεια, οξυδέρκεια και έξυπνη επιχειρηματολογία και οδηγεί την κουβέντα με τον συνομιλητή εκεί ώστε η Γεωργία Λινάρδου (η αρχισυντάκτρια της εκπομπής) να βγάλει το σούπερ της ημέρας.

Ευχάριστη νότα η Μαριάννα Γεωργαντή, η ρεπόρτερ που έχει βρει τα «κουμπιά» των παρουσιαστών για να τους «λύνει».

Η Ώρα Ελλάδος είναι το αουτσάιντερ της σεζόν στην πρωινή ζώνη. Στέκεται αξιοπρεπώς στον ανταγωνισμό με θέματα που κυριαρχούν στην ατζέντα της ημέρας.