Πρωτοχρονιά: Τι θα ζητούσαν οι τηλεαστέρες να τους φέρει αν έγραφαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη;
featured

Πρωτοχρονιά: Τι θα ζητούσαν οι τηλεαστέρες να τους φέρει αν έγραφαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη;

Πρωτοχρονιά: Τι θα ζητούσαν οι τηλεαστέρες να τους φέρει αν έγραφαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη;

Ο Γιώργος Μπέζας με πολύ χιούμορ και μεγάλη δόση αλήθειας συντάσσει τα γράμματα των παρουσιαστών με προορισμό το Ροβανιέμι!

Μην νομίζετε, ακόμα και οι τηλεαστέρες -έστω κι αν έχουν μεγαλώσει- πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη. Τι όμως θα έγραφαν στον αγαπημένο Άγιο της Πρωτοχρονιάς αν του έστελναν γράμμα ζητώντας του κάτι για τα επαγγελματικά τους;

Κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον ΑΝΤ1 προς το παρόν ο μόνος που αποχαιρετά το 2021 με χαμόγελο και έχει ήδη πάρει νωρίτερα το δώρο του είναι ο Μάρκος Σεφερλής που θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5×5 μέχρι τον Μάιο του 2023.

Καρτερικά περιμένει απάντηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον Άγιο Βασίλη για το πότε θα βγει ο «Εκατομμυριούχος», αν και μετά από ανταπόκριση από το Ροβανιέμι προς Σεπτέμβρη του 2022 αχνοφαίνεται η πρεμιέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο γράμμα τους ζήτησαν ένα καλό νέο συμβόλαιο, αν γίνεται στον ΑΝΤ1. Μεταξύ μας και στο Open ο Γιάννης Λάτσιος θα τους θέλει αλλά μάλλον εκείνοι δεν έχουν σκοπό να μετακομίσουν. εκτός και αν μέχρι τον Ιούνιο φύγουν και άλλοι από τον ΑΝΤ1 για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που από ότι μαθαίνω ήδη έχουν δηλώσει παραίτηση, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, Άγιε μου Βασίλη, ξέρω τι σου ζήτησε, να του αποκαλύψεις ποιοι είναι οι εχθροί στο «σπιτικό» του που τον θέλουν να φεύγει από την πρωινή ζώνη. Ο «Κυρ Γιώργος» που είναι πονηρός που λέει και το αγαπημένο τραγούδι, χαμογελά και κλείνει το μάτι στη Λίτσα Πατέρα όλο νόημα, θυμίζοντάς της πως είναι παλιές καραβάνες για να πέφτουν σε τηλεοπτικά λαγούμια. Σφυρίζουν αδιάφορα σε εκείνους που τους θεωρούν μεγάλους για να βρίσκονται μπροστά στο γυαλί και με το κοινό να τους χειροκροτεί…

Το καλύτερο δώρο στο κανάλι του Αμαρουσίου το πήραν από τον Άγιο Βασίλη οι «Άγριες Μέλισσες», την αγάπη του κοινού που τους χαρίζει πρωτιές για τρίτη συνεχή χρονιά.

Από τον Αlpha, ο Άγιος Βασίλης διαβάζει αρχικά τα γράμματα της πρωινής παρέας του Happy Day που στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να σκεφτεί καλά αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό αφού η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίζει δυνατά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο με τα σενάρια διεκδίκησης να είναι πολλά.

Κερδισμένη η Κατερίνα Καινούργιου αφού μάλλον είναι η αγαπημένη του Άγιου Βασίλη τα τελευταία χρόνια μιας και ό,τι και να του έχει ζητήσει της, το χαρίζει και μάλιστα απλόχερα.

Η Ναταλία Γερμανού -που το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι- όλα δείχνουν πως και το 2022 θα της φέρει πολλά δώρα! Και «Καλύτερα δε γίνεται»…. Κρατήστε το!

Στον ΣΚΑΪ, αγαπημένη του Άγιου Βασίλη φαίνεται πως μετά από καιρό είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τα δώρα της τα έχει πάρει νωρίτερα από την Πρωτοχρονιά, και στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή.

Όχι ένα αλλά δύο γράμματα στον Άγιο Βασίλη θα έχει στείλει η Ιωάννα Μαλέσκου. Ένα για να δει ποιος την έχει «καταραστεί» και της πηγαίνουν όλα στραβά και ένα δεύτερο με την παράκληση να ανέβουν λίγο τα νούμερα με το Survivor και στο παρά πέντε αλλάξει η καθοδική πορεία.

Α! Και επειδή ακούω κάτι για μεταγραφές και κανάλια που σφάζονται… η Πρωταπριλιά αργεί ακόμη.

Στο ίδιο κλίμα και το ζεύγος Γρηγόρη Γκουντάρα – Ναταλί Κάκκαβα που το συμβόλαιο τους θα λήξει το καλοκαίρι. Οι δύο παρουσιαστές ενώ μπορούν και καλύτερα, επιμένουν να μην αφήνουν τους ταλαντούχους – Αφροδίτη Γραμμέλη και Δημήτρη Σταρόβα- που έχουν στην τηλεοπτική τους παρέα να αναπτυχθούν.

Στον ΣΚΑΪ μάλλον ο Άγιος Βασίλης θα έχει πολλή δουλειά. mαθαίνω πως εκτός από την ψυχαγωγία και στην πυραμίδα της ενημέρωσης όπως και σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου υπάρχει θέμα.