Πυρετώδεις οι διεργασίες! Αλήθειες και ψέματα για τα περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα και οι εκπλήξεις που θα δούμε τη νέα σεζόν
featured

Πυρετώδεις οι διεργασίες! Αλήθειες και ψέματα για τα περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα και οι εκπλήξεις που θα δούμε τη νέα σεζόν

Πυρετώδεις οι διεργασίες! Αλήθειες και ψέματα για τα περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα και οι εκπλήξεις που θα δούμε τη νέα σεζόν

Ο Γιώργος Μπέζας φέρνει νέα για Σκορδά, Λιάγκα, Μουτσινά, Μαλέσκου και όχι μόνο

Τελευταίες μέρες του Μαΐου και ήδη κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα ετοιμάζονται για διακοπές ενώ άλλοι περιμένουν το τηλεφώνημα για να μάθουν για το μέλλον τους αφού σε κάποιες περιπτώσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών τους θέλει να συνεχίζουν στον ΑΝΤ1 μαζί ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα το τηλεοπτικό δίδυμο φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και επαγγελματικές διαδρομές. Οι πιέσεις που δέχονται για να συνυπάρξουν στην ίδια ζώνη φαίνεται πως δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδώσει καρπούς.

Αναμφισβήτητα η συνύπαρξή τους χαρίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου πρωτιές στην πρωινή ζώνη, ωστόσο φαίνεται πως εκείνοι θέλουν διαφορετικά πράγματα ως προς την επαγγελματική τους πορεία.

Η Φαίη Σκορδά θεωρεί πως μπορεί να σταθεί με μια πιο ψυχαγωγική εκπομπή που αφορά τις γυναίκες.

Ο Γιώργος Λιάγκας -πιο σίγουρος από ποτέ- είναι έτοιμος να κάνει το άλμα την κατάλληλη στιγμή ακούγοντας τα σημάδια της τηλεοπτικής αγορά που αναμφισβήτητα θα τον ήθελε σε οποιαδήποτε τηλεοπτική στέγη και σε όποιο μετερίζι αλλά στην ενημέρωση!Ίδωμεν…

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς μαθαίνω ότι ετοιμάζεται για γενικό λίφτινγκ στην εκπομπή με νέες προτάσεις και ρουμπρίκες. Κάποιοι θέλουν ακόμη και πολύ στενοί συνεργάτες του παρουσιαστή να αποχαιρετούν στο τέλος της σεζόν, δηλαδή στα τέλη του Ιούνη οπότε και θα ρίξει αυλαία η εκπομπή.

Ιωάννα Μαλέσκου – ΣΚΑΪ

Στα μέσα του Ιουλίου θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου όπως φαίνεται θα έχει όλο τον χρόνο να μετρήσει τα σωστά και τα λάθη αυτής της διετούς επαφής της με την τηλεόραση σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, αφού οι τηλεοπτικές Κασσάνδρες τη θέλουν να ξεκουράζεται την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στη ρουλέτα της τηλεόρασης.

Στο κανάλι του Φαλήρου, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, το κενό που δημιουργείται φαίνεται πως αλλάζει τα σχέδια των υπευθύνων του σταθμού που βρίσκονται σε δίλημμα.

Το θέμα είναι πώς θα γεμίσουν όχι μόνο το κενό στο πρόγραμμα αλλά και τα ταμεία, αφού όπως όλοι γνωρίζουν καλά οι εκπρόσωποι της αγοράς προτιμούν την ψυχαγωγία από την ενημέρωση για να τοποθετήσουν τα διαφημιστικά τους πακέτα.

Breakfast @Star

Μπορεί στο Star να δηλώνουν ευχαριστημένοι με τους δύο παρουσιαστές του Breakfast@Star ωστόσο το παρασκήνιο θέλει να έχουν γίνει ήδη ραντεβού –όπως σας έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό– για να ενισχυθεί με πρόσωπα η τηλεοπτική παρέα.

Ανάμεσα τους ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος -ο οποίος για την ώρα αρνήθηκε- αλλά και ένας δημοσιογράφος που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Οpen

Στο Open ετοιμάζονται όπως φαίνεται να δημιουργήσουν μια ακόμη εκπομπή -μετά από αυτήν της Μάριον Μιχελιδάκη- με πιο ενημερωτικό χαρακτήρα.

Τα πρόσωπα που έχουν δεχτεί πρόταση είναι δύο, ωστόσο καλό θα είναι να περιμένουμε μια δυο μέρες για να αποφύγουμε τα τηλεοπτικά ολισθήματα.

Στην πρωινή ζώνη του Open, τόσο καθημερινά τόσο και το Σαββατοκύριακο, τα πράγματα μοιάζουν με θολό τοπίο καθώς οι «μνηστήρες» που φλερτάρουν με την θέση του παρουσιαστή των δύο εκπομπών δεν φαίνεται να μοιάζουν αρκετοί ώστε να αντεπεξέλθουν σε μια σεζόν με πολιτικές εξελίξεις.

Μπορεί οι περισσότεροι να πλατσουρίζουν σε κοσμοπολίτικες πλαζ αλλά μην νομίζετε ότι δεν έχουν προβλήματα και δεν αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι!