«Ράδιο Αρβύλα»: «Κλείδωσε» τελικά η τηλεοπτική τους στέγη;
featured

«Ράδιο Αρβύλα»: «Κλείδωσε» τελικά η τηλεοπτική τους στέγη;

«Ράδιο Αρβύλα»: «Κλείδωσε» τελικά η τηλεοπτική τους στέγη;

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το πού τελικά θα «ξεχειμωνιάσουν» τηλεοπτικά οι «Ράδιο Αρβύλα».

Το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews και του Γιώργου Μπέζα, ο Αντώνης Κανάκης φέρεται να είχε ένα ακόμη ραντεβού με πολύ στενό πρόσωπο κοντά στην ιδιοκτησία του ANT1 όπου δόθηκε «γη και ύδωρ» για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού όχι το δεύτερο μισό της σεζόν όπως είχε γραφτεί αλλά άμεσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να έχουν λυθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη που επιστρέφει όπως όλα δείχνουν μετά από τρία χρόνια στο τηλεοπτικό σπίτι από όπου ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες.

Αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι τελικές υπογραφές από τον παρουσιαστή και δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, από τον ΑΝΤ1 θέλουν να ξεκινήσει το συντομότερο η εκπομπή, με τον Αντώνη Κανάκη να ζητά πίστωση χρόνου μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη.

Η ώρα μετάδοσης των «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται πως κλείνει για τις οχτώ μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει το μέλλον της τηλεοπτικής σειράς «Ήλιος» που μεταδίδεται καθημερινά στις οχτώ με πιθανότερο σενάριο να μεταφέρεται στο Mακεδονία TV που ανήκει στον ίδιο όμιλο, αφού το σίριαλ έχει φανατικό κοινό. Όσο για το «Βινύλιο», την δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, ίσως ξεκινήσει από το δεύτερο μισό της σεζόν.