«Ράδιο Αρβύλα»: Τι θα δούμε στην πρώτη τους εκπομπή για το 2022; Όλες οι λεπτομέρειες
featured

«Ράδιο Αρβύλα»: Τι θα δούμε στην πρώτη τους εκπομπή για το 2022; Όλες οι λεπτομέρειες

«Ράδιο Αρβύλα»: Τι θα δούμε στην πρώτη τους εκπομπή για το 2022; Όλες οι λεπτομέρειες

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το Znews

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Αντώνη Κανάκη αφού σε λίγες ώρες θα πει την πρώτη «καλησπέρα» του χρόνου με τους «Ράδιο Αρβύλα» από την συχνότητα του AΝΤ1.

Μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Ιnstagram έχει ξεκινήσει ένα σχετικό countdown μέχρι την έναρξη της εκπομπής στις 20.00.

O παρουσιαστής μετά τη σχεδόν βίαιη διακοπή της εκπομπής του ένα μήνα πριν, δούλευε νυχθημερόν μαζί με τους συνεργάτες του για να δημιουργήσουν τη θεματολογία που χρόνια τώρα το τηλεοπτικό κοινό αγαπά.

Ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Χρήστο Κιούση θα βρίσκονται στο οβάλ τραπέζι του στούντιο με τον Floor manager- τον αγαπημένο Κωστάκη του παρουσιαστή- να βάζει τις δικές του πινελιές στα backstage της εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πολλές εκπλήξεις αναμένεται να έχει η σκαλέτα σε αυτή την πρώτη εκπομπή της χρονιάς, με τους «Ράδιο Αρβύλα» να είναι έτοιμοι να ξαναβρεθούν στην κορυφή της τηλεθέασης και να ασχοληθούν με όλους και όλα χωρίς κανείς να ξεφεύγει από χιούμορ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής ετοιμάζει παράλληλα και την εκπομπή «Βινύλιο» που θα βγει την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 20:00.

Οι σκέψεις για τη θεματολογία αυτής της πρώτης  εκπομπής του 2022 είναι πολλές: ή θα συνεχίσει το αφιέρωμα στη μικρή οθόνη των 90s με καλεσμένους πρόσωπα που έγραψαν ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση και όχι μόνο ή θα φιλοξενήσει στο στούντιο καλεσμένους που είναι έτοιμοι να μιλήσουν για όλα.

Μην ξεχνάμε πως ένα από τα δυνατά σημεία του Αντώνη Κανάκη είναι και οι συνεντεύξεις.

Πάντως πολλοί πιστεύουν πως αυτό το νέο ξεκίνημα θα είναι μια νέα αρχή για τον παρουσιαστή και την παρέα του, στη σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.