featured

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Τι ετοιμάζουν τα κανάλια;

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Τι ετοιμάζουν τα κανάλια;

Ο Γιώργος Μπέζας συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες αποκλειστικά για το Znews

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το τηλεοπτικό μενού έχει απ’ όλα: λαμπεροί καλεσμένοι και σκηνικά βγαλμένα από παραμύθι.Το Znews συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες και σας παρουσιάζει αποκλειστικά τι σχεδιάζουν τα κανάλια για να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό για τα ρεβεγιόν.

STAR

Το DWTS με την Βίκυ Καγιά -που θα μεταφερθεί Παρασκευή- θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές, με τους αστέρες να κάνουν ρεβεγιόν στο παρκέ με πολλές εκπλήξεις όπως guest star καλεσμένους που θα χορέψουν για καλό σκοπό.

Το DWTS θα είναι ίσως και το μοναδικό πρόγραμμα που οι συντελεστές θα κάνουν ζωντανά αλλαγή του χρόνου στο στούντιο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με τη Βίκυ Καγιά να μετρά αντίστροφα για την αλλαγή της χρονιάς. Η παραγωγή για τα δύο live -Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς- έχει πολλούς άσους στο μανίκι της.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι στο live της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα χορέψει ο Γιώργος Καράβας αλλά και η παρουσιάστρια.

ALPHA

Εκτός από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που το κανάλι έχει εξασφαλίσει σε πρώτη προβολή και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών, ο Νίκος Κοκλώνης για αυτές τις μέρες με το Just the 2 of us ετοιμάζει μοναδικές εκπλήξεις με λαμπερούς καλεσμένους και happenings που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

OPEN

O Γιώργος Θεοφάνους και η εκπομπή του, «Ένα τραγούδι ακόμα», που κάνει πρεμιέρα στις 10 του Δεκέμβρη, έχει προετοιμάσει δύο διασκεδαστικά επεισόδια για το βράδυ της Παραμονής.

Ο συνθέτης θα φιλοξενήσει στο τηλεοπτικό πλατό τραγουδιστές που τους έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις παρουσιάστριες του σταθμού Μπέττυ Μαγγίρα και Ελένη Τσολάκη να τον συντροφεύουν σε αυτά τα εορταστικά επεισόδια.

EΡΤ

Όπως σας είχε γράψει εδώ και πολύ καιρό αποκλειστικά ο Γιώργος Μπέζας, η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με την εκπομπή «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια που δεν θα μπορούσε να αλλάξει χρόνο χωρίς την σύζυγο του πια Τόνια Σωτηροπούλου. Μαζί θα φιλοξενήσουν στο στούντιο τους φίλους τους, τον Δημήτρη Μοθωναίο, τον Θανάση Αλευρά αλλά και τον Πάνο Μουζουράκη.

ΑΝΤ1

Όπως όλα δείχνουν, ο σταθμός θα κάνει ρεβεγιόν με ένα επεισόδιο από το αγρόκτημα της «Φάρμας» νωρίς ενώ αργότερα θα μεταδώσει κάποιο πρόγραμμα από πίστα της νυχτερινής Αθήνας.

ΜEGA

Το κανάλι μέχρι στιγμής κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τι ετοιμάζει για το ρεβεγιόν. Το ρεπορτάζ θέλει να προβάλλεται ένα εορταστικό «Σπίτι με το Μega».

Μάλιστα στην τηλεοπτική σκηνή της μουσικής εκπομπής που το κοινό έχει αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα, λέγεται ότι θα ανέβουν η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος για να ντύσουν μουσικά το φετινό ρεβεγιόν.

ΣΚΑΪ

Όπως ήδη σας έγραψε ο Γιώργος Μπέζας, η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με παρουσιαστή κάποιον τραγουδιστή η τραγουδίστρια που θα υποδέχεται στο στούντιο καλεσμένους, όπου εκτός από ευχές θα λένε και ένα τραγούδι, ευελπιστώντας ότι έτσι θα δημιουργήσουν ένα όμορφο εορταστικό διασκεδαστικό κλίμα και την καλύτερη παρέα για τους τηλεθεατές.

Exit mobile version