Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Είμαι σε σοκ. Επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην είναι εδώ για την ψυχική μας υγεία»
Πρωινές εκπομπές

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Είμαι σε σοκ. Επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην είναι εδώ για την ψυχική μας υγεία»

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Είμαι σε σοκ. Επέλεξαν οι συνεργάτες μου να μην είναι εδώ για την ψυχική μας υγεία»

Η παρουσιάστρια εξήγησε την απουσία Μικρούτσικου μετά τη συνέντευξή του όπου αποδόμησε την ίδια και την εκπομπή της

Στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για εκείνην και την εκπομπή της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξήγησε γιατί εκείνος απουσιάζει από την εκπομπή.

Η παρουσιάστρια προλόγισε το βίντεο λέγοντας ότι πρώτη φορά στη ζωή της έβαλε τα κλάματα ακούγοντας τον συνεργάτη της να λέει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού ότι «καταπιεζόταν» αλλά και ότι δεν εισέπραξε σεβασμό καθώς και ότι η «αυτοαναφορικότητά» της της κάνει κακό.

«Με πήραν οι γονείς μου τηλέφωνο και με ρωτούσαν “γιατί συνέχεια σε αποδομεί, μιλάει αρνητικά για σένα, γιατί συνέχεια σου επιτίθεται”. Είμαι σε σοκ. Δεν πίστευα όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη ότι ο Αντρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω κι από κει, που τόσα χρόνια είμαστε μαζί, μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες, ενώ του επιτρέπω να με διορθώνει. Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει τη γνώμη του, να μας προσβάλλει.  Σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα μου. Έχω διαπληκτιστεί με συνεργάτες μου επειδή τους έχει προσβάλει. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου λένε πώς επιτρέπεις να μιλάει έτσι για μας.

Ακόμα κι όταν ένιωθα ότι “πνίγομαι”, τον έβαζα πάνω από όλα. Σέβομαι τους μεγαλύτερους ανθρώπους – έτσι με έχουν μάθει οι γονείς μου- και όσους έχουν εμπειρία, ακόμα και όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και οφειλόταν σε αυτόν, εγώ έσκυβα το κεφάλι.

Ακόμα και στο σκηνικό με τη Φαίη Σκορδά που ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα είπα κάποια πράγματα γιατί ο Αντρέας δεν καταλάβαινε.

Ειλικρινά, το να βγαίνει σε άλλα κανάλια και να με αποδομεί, πείτε μου τι έχω κάνει λάθος, παιδιά.

Επειδή είπε ότι εκείνος επέλεξε να μειώσει τις εμφανίσεις του, δεν είναι ακριβώς έτσι, καμία σχέση. Ο Θέμης με τον Νίκο Κοκλώνη επέλεξαν να τις μειώσουν εξαιτίας της εμπλοκής του με το νέο πρότζεκτ, αυτή είναι η αλήθεια.

Σήμερα δεν επέλεξα εγώ να μην είναι εδώ, το επέλεξαν οι συνεργάτες μου για να με προστατέψουν για να μην βγαίνει αυτή η τοξικότητα και αυτές οι επιθέσεις και για την ψυχική μας υγεία. Εγώ πάντα θα τον αγαπάω και θα τον σέβομαι» κατέληξε η παρουσιάστρια.

«Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό που γίνεται με τον Αντρέα από την αρχή της χρονιάς, ότι τον κουκουλώνουμε. Είναι ο μόνος που δεν έχει ακουστικό και σεβόμαστε τα λεγόμενά του αλλά δε γίνεται να μην έχουμε αντίθετη γνώμη. Με στεναχωρεί πάρα πολύ γιατί τον ξέρω 30 χρόνια» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Οφείλουμε ξέχωρα από τον σεβασμό στους μεγαλύτερους ανθρώπους να υπηρετούμε τον αυτοσεβασμό μας που τον έχουμε καταπατήσει πάρα πολλές φορές. Έχω επιλέξει να μην έχω επαφή μαζί του» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.