Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, γιατί…»
Τηλεόραση

Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, γιατί…»

Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, γιατί…»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα στις «Μαμά-δες»

Η Γαλήνη Τσεβά, που απολαύσαμε στη σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», βρέθηκε στις «Μαμά-δες» και αφηγήθηκε τη δική της ιστορία μητρότητας.

Μίλησε για την περίοδο που έφερε στον κόσμο την κόρη της σε πολύ μικρή ηλικία αλλά και πώς τη μεγάλωσε μόνη της καθώς χώρισε με τον σύντροφό της.

Αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πώς αποφάσισε να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της και να τα αφήσει φυσικά γκρίζα.

«Κάποια στιγμή άρχισε να χρειάζεται η βαφή ρίζας πολύ συχνά ειδικά όταν έβλεπα μια απογοήτευση στο βλέμμα που δεν κοιτούσαν εμένα και με κοιτούσαν στη ρίζα είπα κάτι πρέπει να κάνω, δεν ξέρω πώς μου ήρθε να τα αφήσω. Τα άφησα και ήταν απελευθερωτικό, βρήκα την υγειά μου».

Μητέρα έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία αλλά κατάφερε να βρει τις ισορροπίες ακόμα κι όταν έμεινε μόνη με την κόρη της αφότου χώρισε με τον σύντροφό της.

«Ήμουν ήδη μαμά όταν ξεκίνησα την τηλεόραση. Ήταν μία κατάσταση που με βρήκε νωρίς. Ήρθε μόνο του και είπα “καλώς ήρθε”. Στιγμές που αγχώθηκα υπήρξαν, μία ερώτηση έκανα στον εαυτό μου “είσαι έτοιμη;”. Είπα “όχι”. “Θα είσαι έτοιμη κάποτε;”. Είπα “όχι” και είπα “οκ πάμε τώρα”».

«Δούλευα στην τηλεόραση και στο θέατρο και έκανα μια δουλειά για τα προς το ζην, ήμουν σε ένα var restaurant που έκανα δημόσιες σχέσεις. Τότε τα κάναμε όλα μαζί απλά κοιμόμασταν λίγο. Ευτυχώς, που υπήρχε η μητέρα μου αλλιώς δεν θα γινόταν διαφορετικά».

«Δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, γιατί δεν ήμασταν μαζί από ένα σημείο και μετά που χωρίσαμε. Δεν είχε μνήμες συγκατοίκησης η Δανάη, δεν διαλύθηκε ένα περιβάλλον, οπότε δεν υπήρχε σαν έλλειψη».






Διαβάστε επίσης

Ντίνα Κώνστα: Ο προφητικός τελευταίος της ρόλος στην τηλεόραση, μιας ηλικιωμένης μητέρας με άνοια