Ρούλα Κορομηλά: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την «εθνική» μας παρουσιάστρια
featured

Ρούλα Κορομηλά: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την «εθνική» μας παρουσιάστρια

Ρούλα Κορομηλά: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την «εθνική» μας παρουσιάστρια

Ο Γιώργος Μπέζας σκιαγραφεί την προσωπικότητα της Ρούλας που γνώρισε

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, όπως εδώ και πολύ καιρό σας είχε γράψει το Ζnews, είναι γεγονός.

Η εθνική μας παρουσιάστρια μεσουράνησε στην prime time ζώνη του Μεγάλου καναλιού καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό τα Σαββατόβραδα με φαντασμαγορικά show που μέχρι τότε δεν είχε ξαναδεί το τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος θα παρουσιάσει το Σπίτι με το Mega.

H Ρούλα για όσους συνεργάστηκαν μαζί της είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική τους πορεία καθώς έχει το άγγιγμα του Μίδα, δημιουργώντας σχολή γύρω από το όνομα της.

Η Ρούλα είναι μια χαρισματική Υδροχόος που λατρεύει να κάνει σχέδια, να πειραματίζεται και να μην επαναπαύεται ποτέ στις δάφνες της.

Μια απαιτητική επαγγελματίας, αυστηρή με τον εαυτό της, που βαριέται εύκολα.

Κάθε της βήμα ένα στοίχημα και πάντα προλαβαίνει την σκέψη των αντιπάλων της.

Για τους φίλους της η Ρουλα είναι υποστηρικτική, είναι πάντα εκεί ό,τι ώρα και αν χρειαστεί.

Στις εξόδους με τις παρέες της κερνάει πάντα και ποτέ δεν παραγγέλνει μόνο ένα πιάτο.

Για τους κοντινούς της έχει πάντα έναν καλό λόγο, απεχθάνεται τις αυλές και τα κουτσομπολιά και ακόμη και σε όσους μπορεί να την έχουν αδικήσει δίνει συγχωροχάρτι ή το ξεχνά, όχι επιτηδευμένα απλά επειδή δεν χαλά στιγμή με τα κακώς κείμενα.

Νύχτες ολόκληρες μπορεί να ακούει τα όποια προβλήματα στους λευκούς καναπέδες του σπιτιού της, τρώγοντας πίτσες ή μαγειρεύοντας τις πιο γευστικές μακαρονάδες που ζηλεύουν και οι βραβευμένοι σεφ με αστέρια Michelin.

Λατρεύει τις λιχουδιές, τα σοκολατάκια, τα αρωματικά κεριά με άρωμα βανίλια και τα φρέσκα λευκά λουλούδια που κοσμούν τα βάζα της.

Μπορεί τις ενδυματολογικές εμφανίσεις της να υπογράφουν γνωστοί ελληνικοί και ξένοι οίκοι ωστόσο εκείνη, στην προσωπική της ζωή, λατρεύει τα αθλητικά, τις φόρμες, τις φαρδιές μπλούζες που αγαπά να κόβει με περίτεχνο τρόπο στον λαιμό.

Η γκαρνταρόμπα της Ρούλας είναι ένας μικρός θησαυρός αφού εκεί μέσα θα βρει κανείς- αν δεν τα έχει χαρίσει στις φίλες της- συλλεκτικές δημιουργίες τόσο σε ρούχα όσο και παπούτσια και αξεσουάρ.

Αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της είναι ένα απλό μαύρο παντελόνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ, διά χειρός του γνωστού στους δικούς της ανθρώπους Σωτήρη, που πολλές φορές επιστρατεύτηκε για να φορέσει η Ρούλα σε κάποια επίσημη και όχι μόνο εμφάνισή της.

Η αχίλλειος πτέρνα της η οικογένειά της, τα αδέρφια της και η μητέρα της, η κυρία Αργυρένια που καμαρώνει πάντα όταν ακούει ή διαβάζει κάτι που αφορά τη Θοδωρούλα της.

Η Ρούλα μπορεί να είναι η παρουσιάστρια εκείνη που έγραψε με χρυσά γράμματα ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση χαρίζοντας μοναδικές στιγμές, ωστόσο πάντα είναι ένα μικρό παιδί που έχει την προσμονή του καινούργιου που της δίνει χαρά.