ΣΚΑΪ: Ολικό λίφτινγκ στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν;
BeZnews

ΣΚΑΪ: Ολικό λίφτινγκ στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν;

ΣΚΑΪ: Ολικό λίφτινγκ στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν;

Ο Γιώργος Μπέζας έμαθε τις σκέψεις που γίνονται στο κανάλι του Φαλήρου για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση

Περικοπές στις ζωντανές  ψυχαγωγικές εκπομπές την νέα σεζόν; Και όμως, οι Κασσάνδρες της τηλεόρασης μιλούν για ολικό λίφτινγκ στους τηλεοπτικούς σταθμούς από Σεπτέμβρη ως επί το πλείστον στην ψυχαγωγία. Μέσα σε αυτούς και ο ΣΚΑΪ.

Στο κανάλι του Φαλήρου, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ενημέρωση κερδίζει καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στα μερίδια τηλεθέασης.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχαν και υπάρχουν και αυτές οι φωνές που ποτέ δεν συμφώνησαν να γίνουν ψυχαγωγικές εκπομπές με όποιο κόστος.

Η φετινή χρονιά παρά τις αλλαγές δεν χάρισε τα πολυπόθητα νούμερα στην ψυχαγωγία με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν πως από του χρόνου ο ΣΚΑΪ θα επιστρέψει στην ενημέρωση μέχρι και το μεσημεριανό δελτίο.

Μάλιστα, για την απογευματινή ζώνη υπάρχει η σκέψη μήπως ενταχθούν μαγνητοσκοπημένες εκπομπές lifestyle όπως γίνεται και τώρα.

Τις σκέψεις αυτές φαίνεται πως καλοβλέπει η Acun Medya αφού θα μπορέσει να αγοράσει τηλεοπτικό χρόνο από τον ΣΚΑΪ πουλώντας format που είναι δοκιμασμένα και με μικρότερο κόστος (τρανό παράδειγμα το Κάτι ξαναψήνεται).

Τι θα συμβεί όμως αν η Φαίη Σκορδά παραμείνει στο κανάλι;

Το πιθανότερο σενάριο αν ενεργοποιηθεί το +1 του συμβολαίου της είναι να βρεθεί ξανά στη μεσημεριανή ζώνη αν και αυτό μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αφού η ίδια η παρουσιάστρια θέλει πρωινό.

Και γιατί όχι αφού ανεξαρτήτως από τα νούμερα η Φαίη είναι ένα δυνατό brand που φέρνει έσοδα στα γυναικεία κοινά.

Από την άλλη, υπάρχει η Μαρία Μπακοδήμου που θα ήταν η ιδανική λύση για τα μεσημέρια τις καθημερινές.

Αυτό όμως είναι μάλλον δύσκολο αφού φαίνεται πως η παρουσιάστρια έχει βρει στα Σαββατοκύριακα κάτι που τόσο εκείνη όσο και οι τηλεθεατές αγαπούν.

Είδωμεν!