ΣΚΑΪ, Open, Star, ΕΡΤ: Τι ετοιμάζουν τα επιτελεία των καναλιών στην πρωινή ζώνη για τη νέα σεζόν; Φήμες και αλήθειες για τα πρόσωπα
featured

ΣΚΑΪ, Open, Star, ΕΡΤ: Τι ετοιμάζουν τα επιτελεία των καναλιών στην πρωινή ζώνη για τη νέα σεζόν; Φήμες και αλήθειες για τα πρόσωπα

ΣΚΑΪ, Open, Star, ΕΡΤ: Τι ετοιμάζουν τα επιτελεία των καναλιών στην πρωινή ζώνη για τη νέα σεζόν; Φήμες και αλήθειες για τα πρόσωπα

Όπως τα κατέγραψε ο Γιώργος Μπέζας

Τι και αν οι εκπομπές έριξαν αυλαία και οι τηλεαστέρες ποστάρουν ανέμελοι στα social στιγμές από τις διακοπές τους; Στα επιτελεία των καναλιών γίνονται συσκέψεις ώστε τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την ψυχαγωγία και την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού να έχουν όλα τα εφόδια μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έτσι, όταν τον Νοέμβρη έρθει ο πέλεκυς του απολογισμού κανείς δεν θα έχει καμιά δικαιολογία.

Γιατί να θυμάστε ο Νοέμβρης θα είναι ένας δύσκολος τηλεοπτικός μήνας για όσους -και μακάρι να μην συμβεί- δεν κερδίσουν μέσα στους τρεις πρώτους μήνες της σεζόν τον τηλεθεατή.

Στο Star φαίνεται πως ψάχνουν τηλεοπτικό ζευγάρι για να βρεθεί στο τιμόνι της νέας εκπομπής. Από ό,τι μαθαίνω το κανάλι έχει ήδη κλείσει με νέα πρόσωπα αφού από την περσινή ομάδα δεν έμεινε κανείς ούτε δηλαδή εκείνοι που θεωρούνταν τα μεγάλα φαβορί.

Για το νέο πρωινό έχουν ακουστεί από τον Γιώργο Καράβα, την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Γιώργο Μαυρίδη με την σύζυγό του, την Αντελίνα Βαρθακούρη -της οποίας το συμβόλαιο στον ΣΚΑΪ λήγει τέλη Ιουλίου 2022- μέχρι τον Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου, ένα δίδυμο που είχαμε δει και σε καλοκαιρινή εκπομπή του Open.

Τα μυστικά ραντεβού κρύβουν παγίδες, καθώς όλοι θεωρούν πως έχουν τη θέση στο τσεπάκι τους και την ώρα που ανοίγουν σαμπάνιες κάποιοι άλλοι κάνουν δοκιμαστικά.

Από τα πρόσωπα που φαίνεται πως κέρδισαν στο κάστινγκ τις εντυπώσεις για μια θέση στο πάνελ της νέας εκπομπής είναι ο Fipsterr, που από την νέα σεζόν θα τον δούμε και στο ριάλιτι Asia Express. Όσο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μην τον ψάξετε ήδη έχει συμφωνήσει για να είναι στο Survivor All Star.

Στην ΕΡΤ μαθαίνω πως παρά τα χαμηλά νούμερα της «Κυψέλης» (ΕΡΤ2) που έριξε αυλαία ψάχνουν παρουσιάστρια για να αναλάβει την εκπομπή που φαίνεται πως θα ξαναβγεί από τον Σεπτέμβρη.

Η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ που θεωρείται βεβαία ανοίγει την τηλεοπτική πιάτσα σε πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή της.

Γράφτηκε πως για τη θέση της αστρολόγου συζητούν η Άση Μπήλιου αλλά και η Βίκυ Παγιατάκη.

Mπορεί η φιλία της Βίκυς Παγιατάκη με τη Φαίη Σκορδά να μετρά χρόνια ωστόσο η αστρολόγος του «Πάμε Δανάη» έχει συμβόλαιο με την εκπομπή του Mega για έναν ακόμη χρόνο και η σχέση της με την εκπομπή και τη Δανάη Μπάρκα είναι εξαιρετικές οπότε μάλλον άνθρακας ο τηλεοπτικός θησαυρός.

Όσο για την Άση Μπήλιου μπορεί να μην έχει συμβόλαιο με το Star ωστόσο επιθυμία της είναι να έχει και μια δική της εκπομπή -όπως το Star System που είχε μέχρι σήμερα στο Star- κάτι που δεν φαίνεται πως ταιριάζει στο κανάλι του Φαλήρου. Από την άλλη «ανάγκα και θεοί πείθονται».

Στο Οpen, όπως όλα δείχνουν, στην πολύ πρωινή ζώνη από τις 5 μέχρι τις 7 θα βρίσκεται ο Μάνος Νιφλής και η Χρύσα Φώσκολου -μέχρι πρότινος συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη- με ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα δίνει σκυτάλη στον Παναγιώτη Στάθη – επίσης μεταγραφή από τον ΑΝΤ1- και την Ευλαμπία Ρέβη.

Στην μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη θα δούμε και την Ίνα Ταράντου με μια κοινωνική εκπομπή που θα προσπαθήσει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, παίρνοντας σκυτάλη από τη Μάριον Μιχελιδάκη.