BeZnews

Star: Σχεδιάζει ήδη το πρωινό της νέας σεζόν; Ποιο τηλεοπτικό «δίδυμο» βολιδοσκοπεί;

Star: Σχεδιάζει ήδη το πρωινό της νέας σεζόν; Ποιο τηλεοπτικό «δίδυμο» βολιδοσκοπεί;

Ο Γιώργος Μπέζας έχει αποκλειστικές πληροφορίες για όσα σκέφτονται οι ιθύνοντες του καναλιού

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και μάλλον στο Star ήδη ετοιμάζουν ή -πιο σωστά- σχεδιάζουν την επόμενη μέρα στην πολύπαθη πρωινή ζώνη μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Σε κάποιους ίσως φανεί περίεργο αλλά ήδη υπάρχει ένα plan B για το ποιος ή καλύτερα ποιοι θα μπορούσαν να βρεθούν στην πρωινή ζώνη του καναλιού για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, από τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν υπάρχει δυσαρέσκεια για τα χαμηλά νούμερα που φέρνει το υπάρχον παρουσιαστικό «δίδυμο» του Breakfast@Star, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι των παρουσιαστών από την πλευρά του κάνει το καλύτερο δυνατόν για να σταθεί αξιοπρεπώς στην πλέον ανταγωνιστική τηλεοπτική ζώνη και σε μια χρονιά που και πάλι δεν ευνοείται η ψυχαγωγία.

Για την ώρα πάντως,  παρά τις αλλαγές που ακούγεται ότι θα γίνουν στην εκπομπή, υπάρχει η διάθεση από την πλευρά του καναλιού να στηρίξει τη φετινή επιλογή του με όποιο κόστος.

Για πολλούς η αντικατάσταση του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα ήταν μια λάθος κίνηση, καθώς αν τους είχε δοθεί μια πίστωση χρόνου ίσως και το κλίμα να είχε ανατραπεί.

Τι θα γίνει τη νέα σεζόν όμως;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, στο τραπέζι -αν και είναι πολύ νωρίς- έχουν πέσει τα ονόματα των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Οι δύο δημοσιογράφοι, που παρουσιάζουν με επιτυχία την εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, φαντάζουν η ιδανική λύση για ένα εναλλακτικό, χαλαρό πρωινό.

Mε δεδομένο ότι τα ριάλιτι μόδας και μαγειρικής έχουν κουράσει το κοινό, το Star θα χρειαστεί του χρόνου μια πιο δυναμική πρωινή εκπομπή που να μην στηρίζει το περιεχόμενό της σε θέματα που αφορούν άλλες εκπομπές του καναλιού.

Το τωρινό δίδυμο της ΕΡΤ φαντάζει ιδανικό για αυτόν τον σκοπό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ονόματα της Νάνσυς και του Θανάση ακούγονται για την πρωινή ζώνη μεγάλου καναλιού.

Στην αρχή της σεζόν ακουγόταν έντονα ότι θα αναλάβουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη της ΕΡΤ.

Να θυμίσουμε επίσης ότι το Star ενέταξε φέτος στο πρόγραμμά του το Dot που είναι μία παραγωγή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.

Την ώρα πάντως που κάποιοι κάνουν πλάνα για το μέλλον τους εκτός κρατικής τηλεόρασης, οι ίδιοι οι παρουσιαστές φέρονται να είναι ευτυχείς κάτω από την υπάρχουσα τηλεοπτική τους στέγη και αυτό είναι κάτι που αξίζει να σημειωθεί.

Αν τελικά η μετακίνηση τους σε έναν μεγάλο ιδιωτικό σταθμό πάρει σάρκα και οστά θα είναι μια τηλεοπτική μεταγραφή που θα αλλάξει το τοπίο της πρωινής ζώνης.

Exit mobile version