Πάνος Θεοδώρου: Αυτός είναι ο γυμναστής του TV Queen που αναστάτωσε το Twitter!
Reality TV

Πάνος Θεοδώρου: Αυτός είναι ο γυμναστής του TV Queen που αναστάτωσε το Twitter!

Πάνος Θεοδώρου: Αυτός είναι ο γυμναστής του TV Queen που αναστάτωσε το Twitter!

Η ιδιαίτερη γυμναστική και το πέρασμά του, δύο φορές, από το Survivor

«Αναστάτωση» στο Twitter προκάλεσε η είσοδος του Πάνου Θεοδώρου στη σχολή του TV Queen!

Εκείνος θα αναλάβει τη σωματική εικόνα των επίδοξων παρουσιάστριών, καθώς μαζί του, τα κορίτσια ξεκίνησαν γυμναστική για να βελτιώσουν της εξωτερική τους εμφάνιση και να κρατηθούν σε φόρμα, καθώς οι απαιτήσεις μέσα στη σχολή είναι πολλές και δύσκολες.

Ο Πάνος Θεοδώρου έκανε είσοδο στη σχολή τη Μεγάλη Τετάρτη 1/5 και προκάλεσε έκπληξη στις διαγωνιζόμενες, οι οποίες δεν γνώριζαν τι της περιμένει, γι αυτό και εμφανίστηκαν μπροστά του απροετοίμαστες!

Εκείνος ωστόσο δεν πτοήθηκε και κυρίως… δεν τους τη χάρισε! Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να αλλάξουν, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να επιστρέψουν στην αίθουσα για σκληρή προπόνηση!

TV Queen: Έπεσε ξερό το Twitter με τον γυμναστή της σχολής – Τα… «αιλουροειδή» και αυτές που έσκασαν μύτη με παντόφλες

Ο Survivor Πάνος με τη διεθνή πατέντα στη γυμναστική

Ποιος είναι όμως ο Πάνος Θεοδώρου;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, είναι 41 ετών και ζει στην Αθήνα. Είναι γυμναστής, δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων και σύμβουλος άσκησης.

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά το 2018, όταν συμμετείχε στον 6ο κύκλο του Survivor. Στον Άγιο Δομίνικο κάθισε για 5 μήνες και αποχώρησε στην 6η θέση, ενώ τον Μάιο του 2019 επέστρεψε στο reality επιβίωσης, κάνοντας guest εμφανίσεις σε μερικά επεισόδια.

Φοίτησε σε αθλητικό γυμνάσιο με το άθλημα της σκοποβολής, με το οποίο διακρίθηκε με την εθνική ομάδα, σπούδασε γυμναστής, ασχολήθηκε με το personal training,  όπου και εκπαιδεύτηκε στο εξωτερικό.

Το 2011 ξεκίνησε τη δημιουργία του προγράμματος animal movement, το οποίο στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ασκήσεις με το βάρος του σώματος και στα αρχέτυπα της κίνησης.

Η ιδέα του έγινε διεθνής πατέντα, με τον ίδιο, από το 2014 μέχρι και σήμερα να έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 γυμναστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ έχει πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε Αμερική, Σουηδία, Κύπρο και Τουρκία.