Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια (23-25): Ο Παύλος συγκρούεται με τον Ερμή που επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική
Σειρές

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια (23-25): Ο Παύλος συγκρούεται με τον Ερμή που επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια (23-25): Ο Παύλος συγκρούεται με τον Ερμή που επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική

Τι θα δούμε την εβδομάδα μετά το Πάσχα;

Την εβδομάδα μετά το Πάσχα οι «Ψυχοκόρες», έρχονται από Τρίτη 7 Μαΐου έως και Πέμπτη 9 Μαΐου στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑЇΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Η Βασιλική δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή της στο κολλέγιο. Ο Τύπος «χτυπά» τη Μάγια, που ακολουθεί τη συμβουλή του πατέρα της και φεύγει για λίγο καιρό στις Σπέτσες ώσπου να ηρεμήσει η κατάσταση. Ο Παύλος μαθαίνει πως εδώ και καιρό δεν μπαίνει πλέον το έμβασμα από τον Αρδίτη στους γονείς του.

Με τον νεογέννητο γιο της πλέον στα χέρια της, η Φρόσω αλλάζει τελείως τη στάση της απέναντι στον Νάτση. Ο τελευταίος ξεκαθαρίζει στους γαμπρούς του ότι εκείνος και μόνο ορίζει τι θα γίνει με τα κτήματα.

Ο Κοσμάς ζητά από την Αρχοντούλα να δίνει φάρμακα στη Νέλλα χωρίς να το καταλάβει. Η Δεσποινιώ πιάνει δουλειά στο θέατρο κι η Νέλλα αναζητά τον Τάσο, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τόσο καιρό.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑЇΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη κι όχι στην Αρχοντούλα. Προς έκπληξη όλων, ο Παύλος ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσει στο ταξίδι στις Σπέτσες, ενώ, φτάνοντας στο νησί, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ερμή όταν τον βλέπει να επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική.

Ο Στράτος και ο Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για τα κτήματα. Η Ευανθία φέρνει παραμάνα για το μωρό για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του και εκείνη την εκδικείται.

Ο Σώτος γυρίζει σπίτι από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει πως θα αναλάβει το ιατρείο του εργοστασίου. Η Νέλλα συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτωρία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό τους για τη Δεσποινιώ…

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑЇΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, ενώ η Μάγια με τη Βασιλική μένουν στο νησί. Ο Παύλος συγκρούεται με τον Αρδίτη και ο Ερμής αρχίζει να συχνάζει στη χαρτοπαικτική λέσχη του συνεργάτη του Τάσου.

Ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώτση και συναντά τη Νέλλα. Η Μαρίκα μιλά στην Αρχοντούλα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Νέλλας, όμως, το μόνο που απασχολεί την Αρχοντούλα είναι να απομακρύνει τη Μαρίκα από τον Σώτο.

Η Φρόσω συνεχίζει να υπονομεύει την Ευανθία και να έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση. Η Δεσποινιώ ανοίγεται στον Ντίνο, τον συνάδελφό της στο θέατρο.

Διαβάστε ακόμα

Άννα Λουιζίδη – Ψυχοκόρες: Το spoiler για το φινάλε της σειράς – «Το τέλος θα είναι ανθρώπινο…»