Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρίστηκε τις γόβες της λίγο πριν από την πρεμιέρα της
featured

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρίστηκε τις γόβες της λίγο πριν από την πρεμιέρα της

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρίστηκε τις γόβες της λίγο πριν από την πρεμιέρα της

Πολύωρες οι πρόβες για να βγει στον «αέρα»

Με μια φωτογραφία όπου φαίνονται ένα ζευγάρι Louboutin -χαρακτηριστικό κομμάτι στο styling της- η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε έτοιμη να τρέξει για ακόμη μια χρονιά στην κούρσα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια του Tlive ανέβασε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής της με τις γόβες της που έχει βγάλει μετά από πολύωρες πρόβες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Η φετινή χρονιά βρίσκει τη δημοσιογράφο σε διαφορετική ώρα από την περσινή αφού θα ξεκινά στις 14:50 και για άλλη μια φορά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Πάντως δεν είναι μόνο η Τατιάνα που αποχωρίστηκε λίγο πριν από την πρεμιέρα, τις γόβες της. Η Ελένη Μενεγάκη στους κήπους του Διομήδους την περασμένη Δευτέρα που συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε με φλατ σανδάλια…

Αξίζει να σημειωθεί πως και η δύο κυρίες της τηλεόρασης έχουν στο βιογραφικό τους χιλιάδες ώρες τηλεοπτικού αέρα με το κοινό να τις ακολουθεί πιστά σε όποιο τηλεοπτικό μετερίζι και αν βρίσκονται.

Η Τατιάνα Στεφανίδου που ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, εκτός των άλλων κοινωνικών θεμάτων που θα παρουσιάσει αποκλειστικά στο Tlive, ήδη προαναγγείλει οδοιπορικό στην Εύβοια όπου έχει συνομιλήσει με κατοίκους που σε μια στιγμή τα έχασαν όλα μετά τις πυρκαγιές στο νησί.

Η πρεμιέρα της εκπομπής ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί σε θέματα επικαιρότητας αφού εκείνη την ώρα θα γίνεται η κηδεία του αδικοχαμένου ράπερ Mad Clip που έφυγε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο ατύχημα.