Τι θα φέρει ο Άγιος Βασίλης στα τηλεοπτικά πρόσωπα τη χρονιά που έρχεται;
featured

Τι θα φέρει ο Άγιος Βασίλης στα τηλεοπτικά πρόσωπα τη χρονιά που έρχεται;

Τι θα φέρει ο Άγιος Βασίλης στα τηλεοπτικά πρόσωπα τη χρονιά που έρχεται;

Με πολύ χιούμορ ο Γιώργος Μπέζας τρύπωσε στον σάκο του Άγιου!

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 12 και μπει ο νέος χρόνος το Ζnews τρύπωσε ως καλικαντζαράκι στον σάκο του Άη Βασίλη και έμαθε για τα δώρα του σε 5 +1 τηλεαστέρες!

Η νέα χρόνια θα φέρει στην Κωνσταντίνα Σπυροποπούλου το ωραιότερο δώρο της ζωή της αφού ο πελαργός θα φτάσει στο σπιτικό της. Όσο για τα τηλεοπτικά, ο Άγιος Βασίλης εκπλήρωσε την επιθυμία της, αφού μάθαμε πως στην Acun Medya ετοιμάζονται ήδη για  να την ξαναβάλουν στα τηλεοπτικά πλατό  μέσα στο καλοκαίρι του 2023 με νέα γυρίσματα για το «Κάτι ξαναψήνεται».

Ο Νίκος Μουτσινάς -που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι- θέλει να σκεφτεί σοβαρά και με το χέρι στην καρδιά το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Όπως πολύ σοφά ο ίδιος έχει πει κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεται η «καναλάρα» του Φαλήρου όχι μόνο για εκείνον αλλά και για την μεσημεριανή ζώνη…

Ωστόσο εκείνος σίγουρα θα πονοκεφαλιάσει το επόμενο διάστημα αφού θα πρέπει να σκεφτεί τι θέλει και τι μπορεί ο ίδιος να κάνει σε μια τηλεόραση που σίγουρα χωρά και θέλουμε να υπάρχει με το χιούμορ του. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από Μάρτιο και πριν από το Πάσχα θα χορέψει τον χορό των διαπραγματεύσεων…

Βίκυ Καγιά: «Θα φύγω και θα με ζητάς λέει το λαϊκό άσμα» και μάλλον η παρουσιάστρια θα κάνει ένα pause στην καριέρα της αφού ζήτησε από τον Santa Claus ξεκούραση και να βρίσκεται μακριά από την τοξικότητα σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Πάντως το συμβόλαιό της λήγει και εκείνη όπως μαθαίνω θέλει να κάνει μια μικρή ανάπαυλα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η φετινή σεζόν της έδωσε τον χρόνο να αφουγκραστεί όπως θα έλεγε και η ίδια τα θέλω της. Αν από την επόμενη σεζόν την δούμε ξανά στην τηλεόραση, είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως για την ώρα ο σάκος του Άη Βασίλη δεν έχει κάποιο δώρο για εκείνη όσον αφορά την τηλεοπτική της ζωή αν και η ευτυχία -και αυτό έχει σημασία- στην προσωπική της ζωή τη γεμίζει απόλυτα…

Τον Γιώργο Παπαδάκη -που όλο θέλει να ξεκουραστεί και να παραχωρήσει τον θρόνο της πρωινής ζώνης σε νέα πρόσωπα- οι πολιτικές εξελίξεις δεν τον αφήνουν να πάρει ανάσα αφού μόλις βγάλουμε κυβέρνηση με το καλό θα ξεκινήσουν οι προεκλογικές ζυμώσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Α, να μην το ξεχάσω, ο Ντάνος που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να πάει στο Survivor να θυμάστε πως τα περισσότερα γράμματα στον Άγιο Βασίλη από τους θαυμαστές του είναι να τον δουν στον Άγιο Δομίνικο λέτε να γίνει το θαύμα…

Καλή χρονιά με αγάπη και λιγότερη γκρίνια!