Τζένη Θεωνά: «Παγώνει» η εκπομπή της στην ΕΡΤ
featured

Τζένη Θεωνά: «Παγώνει» η εκπομπή της στην ΕΡΤ

Τζένη Θεωνά: «Παγώνει» η εκπομπή της στην ΕΡΤ

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα

Στον «πάγο» μέχρι νεοτέρας μπαίνει -σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Znews και του Γιώργου Μπέζα- η εκπομπή που θα έκανε η Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ.

Το αρχικό πλάνο ήταν από τους ιθύνοντες της  δημόσιας τηλεόρασης ήταν να βγει στον τηλεοπτικό αέρα κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το concept της εκπομπής ήθελε την παρουσιάστρια να κάνει συνεντεύξεις στους καλεσμένους της  μέσα σε μια λιμουζίνα που θα κινείται στη βραδινή Αθήνα.

Η πρόταση που είχε κατατεθεί από την εταιρεία παραγωγής στις αρχές του Σεπτέμβρη στην τότε εντεταλμένη σύμβουλο της ΕΡΤ, Χρύσα Μασούρου, είχε πάρει το «πράσινο φως» για να ενταχθεί στην prime time ζώνη του Σαββάτου από τα μέσα του Δεκέμβρη.

Ωστόσο φαίνεται πως με την αποχώρησή της στα μέσα του Οκτώβρη και την αλλαγή στον προγραμματισμό, η εκπομπή μπαίνει στο συρτάρι των ιθυνόντων του Ραδιομεγάρου.

Σύμφωνα ωστόσο με αποκλειστικές μας πληροφορίες, δεν αποκλείεται η εκπομπή να ενταχθεί στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης από την επόμενη σεζόν, δηλαδή τον Σεπτέμβρη του 2022, αφού είναι μια ιδέα που έχει θερμούς υποστηρικτές.

Προς το παρόν, η ηθοποιός επανήλθε δυναμικά στα επεισόδια της πετυχημένης σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», μετά από ένα διάλειμμα στο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο είχε ακολουθήσει τον έρωτά της στη Θεσσαλονίκη όπου και ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την ίδια στιγμή πάντως, η ΕΡΤ δεν θα αφήσει κανέναν… παραπονεμένο αφού πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 κάνει στις 20 Δεκεμβρίου στη μία το μεσημέρι η  νέα εκπομπή «Κυψέλη».