Βασίλης Φιλίππου: 10+1 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον «επιστάτη» της «Φάρμας», με δικά του λόγια!
featured

Βασίλης Φιλίππου: 10+1 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον «επιστάτη» της «Φάρμας», με δικά του λόγια!

Βασίλης Φιλίππου: 10+1 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον «επιστάτη» της «Φάρμας», με δικά του λόγια!

Οι προτάσεις για μόντελινγκ και η αγάπη του για το καλό φαγητό

Ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης της «Φάρμας» είναι σίγουρα ένα πρόσωπο στο ριάλιτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ιδού 11 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε για εκείνον όπως ο ίδιος τα έχει πει!

#1

«Φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα λόγω υψοφοβίας και τα αποφεύγω αν και έχω ανέβει αρκετές φορές».

#2

«Είχα παίξει σένα μικρό ρόλο σαν βοηθητικός ηθοποιός και μου έγινε πρόταση από τον στενό και άμεσο συνεργάτη του Μανούσου Μανουσάκη για ένα καλό ρόλο στη σειρά«Κόκκινο Ποτάμο» αλλά αρνήθηκα γιατί τα γυρίσματα ήταν στην Ρωσία και λόγω απόστασης και εξαιτίας του φόβου μου για τα αεροπλάνα».

#3

«Λατρεύω την γυμναστική, τα σπορ και τον αθλητισμό. Έπαιζα χρονιά ποδόσφαιρο σε αρκετές ομάδες».

#4

«Λατρεύω την φύση, τα ζώα κ την περιπέτεια. Και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που δεν θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα σε μεγάλα αστικά κέντρα – μεγάλες πόλεις».

#5

«Είμαι υπερπροστατευτικός με την οικογένειά μου και με τους ανθρώπους που αγαπώ».

#6

«Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό και δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Αν δεν γυμναζόμουν τόσο εντατικά θα ήμουν θεωρώ υπέρβαρος».

#7

«Είχα δεχτεί προτάσεις σε νεαρή ηλικία όταν ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη για μόντελινγκ από πολύ γνωστούς σχεδιαστές, που δεν θα ήθελα να πω. Απλά θα αναφέρω ότι ο ένας δεν είναι εν ζωή. Δεν δέχτηκα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στις σπουδές μου και στο ποδόσφαιρο».

#8

«Το όνειρό μου από μικρός ήταν να γίνω αστυνομικός γιατί μου αρέσει να προστατεύω τους άλλους και είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος».

#9

«Έχω δουλέψει από μικρός πολύ σκληρά και σε ηλικία 15 χρόνων δούλευα σεζόν το καλοκαίρι σαν σερβιτόρος για να έχω τα δικά μου χρήματα,χωρίς να με υποχρεώσουν  οι γονείς μου. Το έκανα γιατί το ήθελα».

#10

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, στην οικογένεια και στην πατρίδα. Επίσης πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους».

#11

«Έχω σε 5 διαφορετικά σημεία στο σώμα μου σημάδια από ράμματα από τραυματισμού καθώς ήμουν πιο άτακτος σε μικρή ηλικία!».