Χρήστος Μπίρμπας: 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον νέο coach του GNTM μέσα από τα δικά του λόγια
featured

Χρήστος Μπίρμπας: 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον νέο coach του GNTM μέσα από τα δικά του λόγια

Χρήστος Μπίρμπας: 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον νέο coach του GNTM μέσα από τα δικά του λόγια

Ο Γιώργος Μπέζας τον «ανέκρινε»

Το νέο «αίμα» στον πέμπτο κύκλο του GNTM που έρχεται στο Star ακούει στο όνομα «Χρήστος Μπίρμπας».

O νέος coach του παιχνιδιού ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές.

Έχει την εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με τι του ζητείται σε κάθε περίπτωση και να πειθαρχεί απόλυτα σε κάθε συνθήκη για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς θέλει να μεταδώσει και στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο.

Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες του GNTM.

Τι είπε όμως στον Γιώργο Μπέζα με αφορμή τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για εκείνον;

«Φέτος το GNTM θα μας δείξει μια άλλη οπτική της μόδας, πιο σύγχρονης και εναλλακτικής. Είμαι ενθουσιασμενος που συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπάνε τόσο πολύ τη δουλειά τους!» δηλώνει

5+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον νέο coach του GNTM με τα δικά του λόγια

    1. Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books.
    2. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό.
    3. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω.
    4. Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα.
    5. Είμαι 30 χρόνων.
    6. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ.